Χρήστος Νέζος – «Έγινα έξαλλος, δεν το άφησα, έκοψα την παρουσιάστρια»

20ημέρες 02ώρες 32λεπτά 43δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

 

Ο Χρήστος Νέζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Δύο στη 1 και μίλησε για τα απρόοπτα που του έχουν τύχει σε ζωντανές συνδέσεις αλλά και τους παρουσιαστές που τον αγνόησαν στον αέρα.

«Έχει γίνει δύο φορές στην τηλεόραση οι παρουσιαστές να με αγνοήσουν, να είμαι εκεί και να πάνε απευθείας στον καλεσμένο. Έχει γίνει μια φορά στην Θεσσαλονίκη, όπου έγινα έξαλλος πάρα πολύ. Δεν το άφησα, έκοψα την παρουσιάστρια κανονικά. Εμείς όταν κάνουμε ένα θέμα, δεν μας το ετοιμάζει κάποιος. Δεν μας το δίνει ο παρουσιαστής. Είμαι δημοσιογράφος και φτιάχνω ένα θέμα δικό μου και το ξέρω από την αρχή έως το τέλος όλο.

Το να μην με βγάλουν πολύ χρόνο έχει συμβεί προς Θεού. Το να προσβάλεις ζωντανά στην τηλεόραση έναν άνθρωπο που δουλεύει, δεν το ανέχομαι. Μου συνέβη πάλι πριν από δύο χρόνια… Δεν το έκανα για τον εαυτό μου γιατί δεν θέλω να γίνομαι viral για πράγματα. Θα είχαν σταθεί στο ότι προσέβαλα τον παρουσιαστή για τη μεγάλη απρέπεια που έκανε στην τηλεόραση. Σκεφτόμουν την ώρα που ήθελα να απαντήσω, ότι θα με παίρνουν από όλα τα κανάλια βγες να μας πεις κι όλο το ντόρο και λέω άει στο καλό να πάει» ανέφερε ο Χρήστος Νέζος.

 

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.3 ° C
13.5 °
10.9 °
90 %
0.5kmh
98 %
Δε
11 °
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
15 °
Πα
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: