Χρήστος Καπετάνος με Μαρία Σπυράκη στα Φάρσαλα: «Οι ευρωεκλογές αφορούν ζητήματα της καθημερινότητας των Ελληνίδων και των Ελλήνων»

Τοπικά

kapetanos spiraki

Την πόλη των Φαρσάλων και το Δημαρχείο επισκέφθηκε η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας.

Την ευρωβουλευτή καλωσόρισε ο Δήμαρχος Φαρσάλων, Μάκης Εσκίογλου και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δημήτρης Γιακοβής μαζί με τον βουλευτή του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Καπετάνο, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τα Φάρσαλα.

Ο Λαρισαίος βουλευτής συνομίλησε με την Μαρία Σπυράκη, παραθέτοντας μετά τον δήμαρχο, τα προβλήματα της περιοχής, ιδιαίτερα μετά τις πρόσφατες πλημμύρες, αλλά και τις οργανωμένες προσπάθειες που έχουν γίνει και συνεχίζονται από τη μεριά της Κυβέρνησης για την πλήρη αποκατάσταση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της επαρχίας των Φαρσάλων.

202404301611105216

Η ευρωβουλευτής συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και τόνισε τη σημασία της μαζικής συμμετοχής στις προσεχείς ευρωεκλογές του Ιουνίου, καθώς θα δώσουν τη δύναμη στους ευρωβουλευτές μας να διεκδικήσουν σημαντικές αλλαγές για τη χώρα.

Ο Χρήστος Καπετάνος αμέσως μετά τη συνάντηση του με τη Μαρία Σπυράκη η οποία μίλησε σε κατάστημα στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, δήλωσε τα εξής:

«Υποδεχτήκαμε σήμερα την ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, Μαρία Σπυράκη στην πόλη των Φαρσάλων. Η ψήφος της 9ης Ιουνίου δεν είναι μια χαλαρή ψήφος αλλά μια ψήφος εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που θα εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα της πατρίδας μας στην Ευρώπη αλλά και στην πολιτική του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

202404301611123953

Εύχομαι καλή επιτυχία στην υποψήφια ευρωβουλευτή, Μαρία Σπυράκη, το έργο της οποίας στο Ευρωκοινοβούλιο είναι σημαντικό και άξιοσημείωτο. Θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στον αγώνα της φιλελεύθερης παράταξης μας για τη νίκη την βραδιά των ευρωεκλογών».

Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 2 Μαΐου 2024 ώρα 13:36 από εδώ
_____________________________
Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Μοιραστείτε Αυτό Το Άρθρο
Avatar photo
Από My Farsala Διαδικτυακή εφαρμογή
Follow:
Διαδικτυακή εφαρμογή τοπικού ενδιαφέροντος