Τρεισήμιση χρόνια για τα αυτονόητα…

16ημέρες 03ώρες 42λεπτά 37δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Τρεισήμιση χρόνια για τα αυτονόητα...

Φαίνεται ότι χρειάστηκαν τρεισήμιση τουλάχιστον χρόνια για να συνειδητοποιήσουν οι αρμόδιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης ότι η επαρχία Φαρσάλων αποτελείται και από Κοινότητες.

Το τελευταίο διάστημα η καθαριότητα, οι συντηρήσεις και μικρά έργα σε Κοινότητες έχουν πάρει κυριολεκτικά “φωτιά”!

Παράλληλα, ολοκληρώνονται και πολλά μεγάλα έργα που εντάχθηκαν και εγκρίθηκαν σε χρηματοδοτικά προγράμματα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και με τη νυν να βλέπει… ελάχιστα.

Όμως, όπως και να’ χει τα αυτονόητα πρέπει να τηρούνται, και ότι ο Δήμος βρίσκει επιτέλους το ρυθμό του μετά από άπειρη απειρία, είναι ευχάριστο.

Ευελπιστούμε ότι τα μεγάλα πολυπόθητα έργα, πόσιμο νερό, δρόμος Φάρσαλα-Λάρισα και επάνδρωση Κέντρου Υγείας Φαρσάλων που είδαν χιλιάδες δεσμεύσεις και υποσχέσεις θα βρουν και αυτά τον δρόμο της υλοποίησής τους πολύ σύντομα.

Πηγή: Εφημερίδα “Νέα Φάρσαλα”

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.3 ° C
14.6 °
10.6 °
73 %
1.5kmh
100 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: