Το ‘τερμάτισαν’ οι Τούρκοι: «Οι Έλληνες θα ζούνε υπό τουρκική κυριαρχία το 2050»!

16ημέρες 03ώρες 47λεπτά 17δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Το ‘τερμάτισαν’ κυριολεκτικά οι Τούρκοι! Στο τηλεοπτικό κανάλι BEYAZ TV δεν καλούν και τους πιο ψύχραιμους αναλυτές των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.. οι οποίοι αυτή τη φορά υποστηρίζουν πως «οι Έλληνες θα ζούνε υπό τουρκική κυριαρχία έως το 2050»!

Αναλυτικά οι εξοργιστικοί διάλογοι των σχολιαστών

Σχολιαστής 1 : Τα Δωδεκάνησα είναι αυτά που είναι στα πλέον ανατολικά και υπάρχουν ισχυρισμοί πως μας ανήκουν. Η Κως είναι πολύ κοντά σε μας, και εκεί μπροστά στη μύτη μας συγκεντρώθηκαν, συναντήθηκαν οι δήθεν Πόντιοι, τα ¨παλικάρια¨ και εγκαινίασαν ένα μνημείο για τους Έλληνες Ποντίους¨

Σχολιαστής 2 : ¨Εν προκειμένω υπάρχει κάτι που είπε ο κύριος Πρόεδρος μας στον Μπάιντεν off the record

Γνωρίζουμε πως πίσω από κλειστές πόρτες συζητήθηκε η δήλωση του πως “Αν δεν μας δώσετε τα 200 F-35 μας, αν χρειαστεί θα βγούμε από το ΝΑΤΟ και θα χτυπήσουμε την Αλεξανδρούπολη”.
…………….
Ας δώσουμε ένα καλό νέο προς την Ελλάδα. Με τη διαδικασία που θα αρχίσει το 2025, το 2050 θα ζούνε κάτω από την τουρκική σημαία. Άντε με το καλό !¨

Το άρθρο Το ‘τερμάτισαν’ οι Τούρκοι: «Οι Έλληνες θα ζούνε υπό τουρκική κυριαρχία το 2050»! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: