Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή Αντώνη Μάνδαλου

20ημέρες 04ώρες 14λεπτά 36δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Παθολογικά αίτια, όπως αναμενόταν, ήταν αυτά που προκάλεσαν τον αιφνίδιο θάνατο του Αντώνη Μάνδαλου, σύμφωνα και με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Αν και ο Αντώνης Μάνδαλος ήταν ένας άνθρωπος που ακολουθούσε ακόμη και τώρα το πρότυπο της αθλητικής ζωής, χωρίς υπερβολές και μακριά από το κάπνισμα, τελικά η καρδιά του ήταν που τον πρόδωσε…

Τη διαδικασία πραγματοποίησε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, ενώ έχουν σταλεί στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου που ακολουθείται και δείγματα για τοξικολογική εξέταση.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.3 ° C
13.5 °
10.9 °
90 %
0.5kmh
98 %
Δε
11 °
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
15 °
Πα
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: