Τζόυς Ευείδη – «Πρέπει να παίζω στο θέατρο κάθε χρόνο, θέλω δε θέλω. Δεν είμαι εισοδηματίας»

16ημέρες 03ώρες 45λεπτά 59δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Η Τζόυς Ευείδη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για την επιστροφή της στο θέατρο και το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι».

Η ηθοποιός ανέφερε ότι έχει αδυναμία περισσότερο στις γάτες γιατί γενικά ο κόσμος δεν τις προτιμά και είναι πιο εύκολο να υιοθετήσουν ένα σκύλο.

«Εγώ πρέπει να παίζω στο θέατρο κάθε χρόνο, θέλω δεν θέλω. Δεν είμαι εισοδηματίας. Φέτος έγινε το “Μπαμπάδες με ρούμι” και δεν είχα καμία άλλη πρόταση. Έκανα τούμπες στον αέρα για το συγκεκριμένο έργο όταν μου είπαν να συμμετέχω.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και επειδή δεν είχα κάτι άλλο και το κάνω ξανά μετά από χρόνια. Ο κόσμος γελάει πολύ γιατί είναι εξαιρετικά γραμμένο. Δεν σπάω εύκολα γιατί δεν μου αρέσει να με πειράζουν στην σκηνή. Έχω δει θίασο να κάνει συνέχεια πλάκα» ανέφερε η ηθοποιός.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: