Τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι τρομοκρατούν την Βασιλική Οικογένεια και πολύ περισσότερο ο τίτλος του… «Ο εφεδρικός»

23ημέρες 23ώρες 11λεπτά 49δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Κρύος ιδρώτας έχει αρχίσει να λούζει την Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, λίγο μόλις καιρό απο την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, αφού όλαΚρύος ιδρώτας έχει αρχίσει να λούζει την Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, λίγο μόλις καιρό απο την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, αφού όλα

Πρίγκιπας Χάρι

Κρύος ιδρώτας έχει αρχίσει να λούζει την Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, λίγο μόλις καιρό απο την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, αφού όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε λίγο πριν την αποκάλυψη του νέου βιβλίου του Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος μάλλον βιάζεται να βγάλει τα απομνημονεύματα του με τίτλο «Ο εφεδρικός».

Φυσικά δεν υπάρχει επίσημη δήλωση από κανέναν μέσα από τα ανάκτορα σχετικά με τα επερχόμενα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι και δεν περιμένουμε να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι ο τρόμος για το περιεχόμενό του βιβλίου είναι τεράστιος.

Ο Βασιλιάς Κάρολος που τις τελευταίες εβδομάδες έχει κλονισμένη την υγεία του, περιμένει και αυτός να δημοσιευτεί το βιβλίο και φυσικά όλη η Αγγλία περιμένει την πρώτη αντίδραση του Παλατιού, αφού όπως διαρρέεται ο Πρίγκιπας Χάρι για μια ακόμα φορά απασφάλίζει!

Με τον τίτλο «Ο εφεδρικός», ο Πρίγκιπας Χάρι κάνει μια σαφής αναφορά σε ένα παρατσούκλι με το οποίο έζησε ο δούκας ενώ μεγάλωνε.

Ήταν ο «εφεδρικός κληρονόμος», το δεύτερο παιδί βασιλικών γονέων, με καθήκον να αντικαθιστά τον μεγαλύτερο αδερφό του, αλλά που ήταν σχεδόν απίθανο να πάρει ποτέ τον θρόνο.

Το Παλάτι βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, αφού ο Πρίγκιπας Χάρι προσπαθεί για μια ακόμα φορά να δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένεια του, τουλάχιστον έτσι αναφέρουν οι πηγές.

Το ρεπορτάζ όμως για το νέο βιβλίο του με τίτλο «Ο εφεδρικός» είναι αποκαλυπτικό

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
9.6 ° C
10.7 °
9.2 °
90 %
1.1kmh
63 %
Πα
14 °
Σα
12 °
Κυ
13 °
Δε
14 °
Τρ
12 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: