“Τίτλοι τέλους” για την “Βλαχόστρατα”

20ημέρες 08ώρες 13λεπτά 25δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

“Τίτλοι τέλους” για την “Βλαχόστρατα”

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια ολοκληρώθηκε ο “περιβόητος” δρόμος της “Βλαχόστρατας” που ενώνει την Κοινότητα του Δασολόφου με αυτή των Χαλκιάδων.

Ως γνωστό, πρόκειται για έναν δρόμο που εντάχθηκε και εγκρίθηκε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα το 2019 μειώνοντας σημαντικά τις χιλιομετρικές αποστάσεις για κατοίκους της ανατολικής επαρχίας μας με την πρωτεύουσα του νομού και όχι μόνο.

Παράλληλα, πρόκειται για έναν δρόμο που είδε αρκετά κωλύματα για την κατασκευή του, όπως κώλυμα λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων, λανθασμένη προδιαγραφή γεφύρων και σωληνώσεων και ακόμη κωλύματα λόγω αύξησης οικοδομικών υλικών.

Και δεν έφτανε αυτό, η περιοχή αλλά και ο δρόμος χτυπήθηκε και από την κακοκαιρία του “Διομήδη”.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω κωλύματα δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσουν την μεγάλη κωλυσιεργία του έργου.

Ωστόσο, τέλος καλό, όλα καλά και όπως όλα δείχνουν η κινητικότητα στο νέο δρόμο της Βλαχόστρατας που ήδη έχουν γίνει οι διαγραμμίσεις του, είναι μεγάλη. xx

Πηγή: Εφημερίδα “Νέα Φάρσαλα”

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.5 ° C
13.5 °
10.9 °
88 %
1.4kmh
100 %
Δε
11 °
Τρ
13 °
Τε
12 °
Πε
15 °
Πα
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: