Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» για κατοχή εκρηκτικών

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Γνωστός αντιεξουσιαστής και ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» συνελήφθη από την Αστυνομία για εκρηκτικά.

Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (09/02/2024) από την δίωξη εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, η οποία με άκρα μυστικότητα πραγματοποίησε επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας και πέρασε χειροπέδες στον γνωστό αντιεξουσιαστή και ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς υπήρχαν πληροφορίες για όπλα και εκρηκτικά.

Επιχείρηση που δούλευαν τον τελευταίο καιρό στην δίωξη εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από πληροφορία που έδωσε «βαθύ λαρύγγι», όπως αποκαλύπτει το newsit.gr.

Η πληροφορία έκανε λόγο πως ο συγκεκριμένος αντιεξουσιαστής αναμιγνύεται σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Το άρθρο Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» για κατοχή εκρηκτικών εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

Αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10 Φεβρουαρίου 2024 ώρα 3:02 ΠΜ
_____________________________
Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Δημήτρης Βαρακλιώτης | Σύμβουλος Επικοινωνίας
Ως σύμβουλος επικοινωνίας ειδικεύεται στην Συμβουλευτική Στρατηγικής & Επικοινωνίας Είναι πιστοποιημένος από μεγάλους οργανισμούς και υπεύθυνος για την αξιολόγηση των αναγκών επικοινωνίας που είναι απαραίτητες για την επιχείρηση, την υπηρεσία, το προϊόν ή το δημόσιο πρόσωπο που αναλαμβάνει.
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Farsala Radio

50%