Συλλυπητήρια Χρήστου Καπετάνου για την απώλεια της Μαίρης Ράπτου: «Αποτέλεσε εκπαιδευτικό στήριγμα για την τοπική κοινωνία»

20ημέρες 03ώρες 14λεπτά 40δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Τα συλλυπητήρια του για το θάνατο της Μαίρης Ράπτου εκφράζει ο Χρήστος Καπετάνος, αναφέροντας τα εξής:

«Με βαθιά λύπη πληροφορήθηκα για την απώλεια της Μαίρης Ράπτου. Η Μαίρη Ράπτου άφησε πίσω της πολύτιμο και διαχρονικό έργο στην Εκπαίδευση της Λάρισας, καθώς τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου από το 1957 έχουν γαλουχήσει πολλές γενιές μαθητών.

Η εκλιπούσα ήταν ένα πρόσωπο ευρέως γνωστό στην τοπική κοινωνία και τύγχανε σεβασμού από όλους τους συμπολίτες, καθώς κοινή παραδοχή αποτελεί το ότι υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια το λειτούργημα του Παιδαγωγού, μεταλαμπαδεύοντας και εφαρμόζοντας στην πράξη τις γνώσεις που έλαβε κατά τη διάρκεια των σπουδών της αλλά και μετέπειτα.

Η απώλειά της είναι μεγάλο πλήγμα για την κοινωνία της Λάρισας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της αλλά και στους εκπαιδευτικούς και μαθητές που γαλουχήθηκαν στα εκπαιδευτήρια της εδώ και εφτά, περίπου, δεκαετίες. Ευελπιστούμε και πιστεύουμε το σπουδαίο αυτό διδακτικό έργο να συνεχιστεί.»

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.3 ° C
13.5 °
10.9 °
90 %
0.5kmh
98 %
Δε
11 °
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
15 °
Πα
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: