Σπύρος Μπιμπίλας για Νεφέλη Ορφανού – «Καλό είναι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας να μη…»

23ημέρες 14ώρες 16λεπτά 30δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη της Νεφέλης Ορφανού στην οποία υποστήριξε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξέφρασε τις αμφιβολίες της ως προς τις καταγγελίες κατά του ηθοποιού μιας και η ίδια δεν έχει υποστεί ποτέ τίποτα αντίστοιχο, προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

«Θα συμβούλευα τους ρεπόρτερ να μην πηγαίνουν για δηλώσεις σε αρκετά μεγαλύτερους ανθρώπους για να μην παίρνουν και τέτοιου είδους απαντήσεις… Το ότι κάποιος δε βιάστηκε δε σημαίνει ότι δε βιάστηκαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι…. Σέβομαι τη Νεφέλη και την αγαπώ αλλά νομίζω ότι δε πρέπει να τη πιέζετε» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως υπάρχει μια καταγγελία ηθοποιού που έπαιζε στο «Ρετιρέ» και έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Υπάρχει μια άλλη συνάδελφός της, που έπαιζε στο ρετιρέ και έχει καταγγείλει αυτό που της συνέβη… Με πληροφόρησε τώρα για ένα γεγονός που έχει συμβεί πριν 25 χρόνια και το έχει καταγγείλει στις αρχές του Καναδά όπου ζει… Έχει κάνει μια καταγγελία σοβαρότατη για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κανείς δε μπορεί να ρίξει λάσπη σε μια καταγγελία. Για να κάνεις μια καταγγελία δε τρελάθηκες, κάτι πρέπει να σου έχει συμβεί… Κάθε κατάθεση κάθε ανθρώπου πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν είτε είναι υπέρ είτε κατά» είπε.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
clear sky
10.9 ° C
14.1 °
6.6 °
78 %
0.1kmh
7 %
Πα
15 °
Σα
13 °
Κυ
13 °
Δε
13 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: