Σοφία Βογιατζάκη – «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»

16ημέρες 03ώρες 50λεπτά 08δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

«Είμαι με ένα φίλο που έχουμε βγει και με γυρίζει σπίτι. Φτάνουμε και μου λέει «εδώ είναι»; Λέω «όχι». Σε αυτό το σπίτι μένω τόσα χρόνια, κάπως μου φάνηκε διαφορετικό το φανάρι εκείνο το βράδυ και μετά λέω «Αχ Νίκο έχεις δίκιο». Χάνομαι…», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από το «Στούντιο 4» περιγράφοντας πώς ένα βράδυ δεν έβρισκε πού είναι το σπίτι της.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια δεν γνώριζε ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο. «Είμαστε Μεσολόγγι, παίζουμε και λένε αύριο παίζουμε Πάτρα και λέω ωραία. Πηγαίνουμε, λοιπόν, και ρωτάω «Πού πάμε»; Μου λένε «Πελοπόννησο». Λέω «Τι δουλειά έχουμε στην Πελοπόννησο»; Μου λένε «Μα, δεν παίζουμε Πάτρα»; Λέω «Παιδιά η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»; Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη; Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο».

«Για δουλειά μπαίνω σε αεροπλάνο, για αναψυχή όχι. Το Big Ben το έχω δει σε φωτογραφίες, στις ταινίες, σε καρτ ποστάλ. Δεν παίρνω τρένο και μετρό, δεν έχω πάει να το δω ως αξιοθέατο γιατί φοβάμαι να κατέβω 50 μέτρα κάτω από τη γη να το δω. Στα τρένα δεν μπαίνω γιατί όταν περνούν κάτω από τα τούνελ παραλύω», συμπλήρωσε η ηθοποιός, κάνοντας τους παρουσιαστές να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: