Σοκ στον Βόλο – Νεκρός ο γνωστός αντιπρόσωπος αυτοκινήτων Νικόλαος Κούκιος

16ημέρες 03ώρες 43λεπτά 33δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Θρήνος σήμερα στην τοπική κοινωνία του Βόλου από το χαμό του αντιπροσώπου αυτοκινήτων Νικόλαου Κούκιου, γνωστού κυρίως από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ως εκπρόσωπος της Citroën.

Ο συνταξιούχος επιχειρηματίας, ένιωσε ξαφνική ενόχληση, η οικογένειά του τον μετέφερε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, αλλά υπέστη οξύ έμφραγμα. Η είδηση ​​του θανάτου του σήμερα το πρωί βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.3 ° C
14.6 °
10.6 °
73 %
1.5kmh
100 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: