Σοκ στον Βόλο – Έβαλε φωτιά στο σπίτι του και έτρωγε… μακαρόνια στην αυλή!

16ημέρες 00ώρες 13λεπτά 24δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

“Θα κάψω τα πάντα” φώναζε χθες ο 60χρονος γιατρός στην αυλή του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του στη Νέα Ιωνία, και συνεχίζει να περιφέρεται από πυλωτή σε πυλωτή και από εκκλησία σε εκκλησία, εκεί δηλαδή που βρίσκει στέγη τα βράδια. Ο δρόμος είναι το σπίτι του και φαγητό βρίσκει στους κάδους, ενώ χθες βρέθηκε στην γειτονιά του στη Νέα Ιωνία, μπήκε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι του, και έβαλε φωτιά σε βιβλία , την τρίτη σε πέντε ημέρες. Η γειτονιά ειδοποίησε την Πυροσβεστική που έσπευσε αμέσως , για να τον βρει να κάθεται στην αυλή και να τρώει μακαρόνια.

Αμεσα οι πυροσβέστες ξεκίνησαν κατάσβεση, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο 60χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα προκειμένου να κινηθεί διαδικασία ακούσιου εγκλεισμού.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου και εξετάστηκε από τους γιατρούς αν χρήζει ακούσιας νοσηλείας, όμως διαπιστώθηκε για ακόμη μια φορά ότι δεν χρήζει εγκλεισμού.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο 60χρονος κρατείται, για να οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας για επικίνδυνη βλάβη.

Ο 60χρονος γιατρός αντιμετωπίζει την ακραία μορφή κοινωνικού αποκλεισμού, καθώς έχει επιλέξει την αστεγία, παρότι έχει στέγη, έστω και εγκαταλελειμμένη. Έχει βαριά ψυχικά νοσήματα, κοιμάται στους δρόμους και τρώει από τα σκουπίδια. Χθες η Πυροσβεστική ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό και οδηγήθηκε στην ψυχιατρική του Νοσοκομείου, όπου όμως δεν κρατήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία.

Παθολόγος με ιδιωτικό ιατρείο, αρχικά στη Νέα Ιωνία και μετά στο κέντρο του Βόλου, άνθρωπος που υπηρέτησε και στο ΕΣΥ, βρίσκεται στους δρόμους τα τρία τελευταία χρόνια περίπου, χωρίς οι κοινωνικές υπηρεσίες να δίνουν σημασία. Όταν ήταν 50 χρόνων πήρε σύνταξη για λόγους υγείας καθώς κρίθηκε βαρύ ψυχιατρικό περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, με αποφάσεις του Δ.Σ., φρόντισε για τις οφειλές του στα ταμεία, ανέλαβε τις διαδικασίες που εκείνος αδυνατούσε να διεκπεραιώσει και κάλυψε χρέη που ο γιατρός δεν ήξερε πώς είχε γιατί δεν έδινε σημασία λόγω της ασθένειάς του.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.3 ° C
14.1 °
10.6 °
76 %
1.3kmh
100 %
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °
Τε
12 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: