Σε πανικό ο Άδωνις Γεωργιάδης, τρέμει μη χάσει την καρέκλα του: «Το τελευταίο 24ωρο που ορίζει το Σύνταγμα θα γίνουν οι εκλογές. Δεν χαρίζουμε ούτε ένα 24ωρο!», φώναζε σε εκδήλωση! (Βίντεο)

16ημέρες 03ώρες 42λεπτά 27δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Σε πανικό ο Άδωνις Γεωργιάδης, τρέμει μη χάσει την καρέκλα του!

Με υψηλή πίεση εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε εκδήλωση για την ιδιωτική ασφάλιση και άρχισε να φωνασκεί ότι η Κυβέρνηση θα παραμείνει στην εξουσία μέχρι και την τελευταία ημέρα που ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος.

«Μη χάνετε χρόνο οι δημοσιογράφοι. Το τελευταίο 24ωρο που ορίζει το Σύνταγμα θα γίνουν οι εκλογές. Δεν χαρίζουμε ούτε ένα 24ωρο», είπε φωνασκώντας.

Γιατί άραγε είναι τόσο αγχωμένος ο Υπουργός Ανάπτυξης; Αφού κατά τον ίδιο, δεν πάνε… βζιιιν η οικονομία και η χώρα μας; Τι ανησυχεί, μήπως χάσει την καρέκλα;

Βέβαια, η παραδοχή του Άδωνι Γεωργιάδη, σε άλλο σημείο του σόου του, ότι αυτή την τετραετία η Κυβέρνηση «δεν βρήκε τον βηματισμό της» και το σχόλιο «τι να κάνουμε τώρα να βάλουμε τα κλάματα;» είναι ενδεικτική της αντιμετώπισης του κόσμου, η νοημοσύνη του οποίου υποτιμάται συνεχώς…

Ο ίδιος, όχι, δεν θα βάλει τα κλάματα. Εκατομμύρια πολίτες, όμως, που βλέπουν τις ζωές τους να διαλύονται εξαιτίας αυτού του… χαμένου βηματισμού, κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

Το άρθρο Σε πανικό ο Άδωνις Γεωργιάδης, τρέμει μη χάσει την καρέκλα του: «Το τελευταίο 24ωρο που ορίζει το Σύνταγμα θα γίνουν οι εκλογές. Δεν χαρίζουμε ούτε ένα 24ωρο!», φώναζε σε εκδήλωση! (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.3 ° C
14.6 °
10.6 °
73 %
1.5kmh
100 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: