Σε πανικό οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Ford: Κίνδυνος πυρκαγιάς στον κινητήρα! Ανακαλούνται 634.000 αυτοκίνητα!

16ημέρες 08ώρες 12λεπτά 49δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Η Ford Motor Co προχωρά στην ανάκληση 634.000 SUV σε όλο τον κόσμο εξαιτίας του κινδύνου πυρκαγιάς από πιθανή ρωγμή στα μπεκ καυσίμου και θα παροτρύνει τους ιδιοκτήτες να επιθεωρήσουν τα αυτοκίνητά τους, δήλωσε την Πέμπτη σύμφωνα με το Reuters.

Η νούμερο 2 αυτοκινητοβιομηχανία της Αμερικής με βάση τις πωλήσεις δήλωσε ότι η ανάκληση καλύπτει τα SUV Bronco Sport και Escape μοντέλο έτους 2020-2023 με κινητήρες 3 κυλίνδρων, 1,5 λίτρων, συμπεριλαμβανομένων πολλών που ανακλήθηκαν επίσης τον Απρίλιο επειδή ένα περίβλημα διαχωριστή λαδιού θα μπορούσε να ραγίσει και να αναπτύξει διαρροή που θα μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά στον κινητήρα.

Τα οχήματα που επισκευάστηκαν στο πλαίσιο της προηγούμενης ανάκλησης θα εξακολουθούν να χρειάζονται τη νέα επιδιόρθωση, δήλωσε η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας.

Η Ford δήλωσε ότι όταν οι κινητήρες στα SUV που καλύπτονται από την τελευταία ανάκληση λειτουργούν, ένας ραγισμένος εγχυτήρας καυσίμου θα μπορούσε να προκαλέσει τη συσσώρευση καυσίμου ή ατμών καυσίμου κοντά σε θερμές επιφάνειες, με πιθανό αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά κάτω από το καπό.

Μόλις οι επισκευές είναι διαθέσιμες, οι αντιπρόσωποι θα ενημερώσουν το λογισμικό του οχήματος για να ανιχνεύουν αν ένας εγχυτήρας καυσίμου έχει ραγίσει και θα παρέχουν ένα μήνυμα στο ταμπλό για να ειδοποιούν τους οδηγούς.

«Εάν ανιχνευθεί πτώση πίεσης στην ένδειξη καυσίμου, η ισχύς του κινητήρα θα μειωθεί αυτόματα για να ελαχιστοποιηθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος, ενώ παράλληλα θα επιτραπεί στους πελάτες να οδηγήσουν σε ασφαλές σημείο, να σταματήσουν το όχημα και να κανονίσουν την επισκευή», πρόσθεσε η Ford.

Οι αντιπρόσωποι θα εγκαταστήσουν επίσης έναν σωλήνα αποστράγγισης καυσίμου από την κυλινδροκεφαλή και μακριά από καυτές επιφάνειες και θα ελέγξουν για υπερβολική οσμή καυσίμου κοντά στην κορυφή του κινητήρα.

Σύμφωνα με το Reuters η ανάκληση καλύπτει περίπου 520.000 οχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και περίπου 114.000 σε άλλες χώρες.

Η Ford δήλωσε ότι έχει λάβει συνολικά 54 αναφορές για πυρκαγιές κάτω από το καπό του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων με ραγισμένα μπεκ καυσίμου. Περίπου 13 άλλες προκλήθηκαν πιθανότατα από διαρροή από το μπεκ καυσίμου.

Σημειώνεται πως δεν υπάρχουν θάνατοι που να συνδέονται με τις βλάβες που προκάλεσαν την ανάκληση.

Η Ford δήλωσε ότι δεν λέει στους ιδιοκτήτες να σταματήσουν να οδηγούν τα οχήματα στο πλαίσιο αυτής της ανάκλησης.

Το άρθρο Σε πανικό οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Ford: Κίνδυνος πυρκαγιάς στον κινητήρα! Ανακαλούνται 634.000 αυτοκίνητα! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
15.9 ° C
16.9 °
14.6 °
62 %
0.7kmh
51 %
Πα
16 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: