Πώς επηρεάζουν τα Ελληνοτουρκικά οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ; Το θρίλερ για Μπάιντεν και Ελλάδα – Τουρκία και οι δημοσκοπήσεις

16ημέρες 03ώρες 46λεπτά 37δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Στελέχη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας στο αμερικανικό Κογκρέσο, ενδέχεται να μην επανεκλεγούν στις ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές.

Στο ερώτημα «τι σημαίνει για τα Ελληνοτουρκικά η ήττα που προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις για τους Δημοκρατικούς», στις ενδιάμεσες εκλογές της ερχόμενης Τρίτης στις Ηνωμένες Πολιτείες, απάντησε ο εκτελεστικός Διευθυντής του HALC (Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας), ‘Εντι Ζεμενίδης, τονίζοντας ότι η αμερικανική υποστήριξη προς την Ελλάδα, είναι δικομματική.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μας είναι πόσοι από τους Ρεπουμπλικανούς ή Δημοκρατικούς θα αλλάξουν, ποιοι θα είναι και ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα, στη Βουλή των Αντιπροσώπων ή άνω Βουλή, όπου κρίνονται οι έδρες στις κάλπες των ενδιάμεσων εκλογών.

Ο βουλευτής Κρις Πάπας, που ζητάει να διατηρηθεί η τροπολογία για τα F -16 σχετικά με την απαγόρευση της αναβάθμισης και της πώλησης τους στην Τουρκία, είναι σε πολύ δύσκολη θέση, τόνισε ο κ. Ζεμενίδης, επικαλούμενος τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Το ίδιο ισχύει, όπως είπε και για την κυρία Τατούλις, άλλο ένα στέλεχος της ελληνοαμερικανικής κοινότητας που βρίσκεται στο αμερικανικό Κογκρέσο.

«Από το 2012 μέχρι σήμερα είναι οι ανεξάρτητοι που αποτελούν ρυθμιστική δύναμη στο Κογκρέσο και γι αυτό πρέπει να δώσουμε πολύ σημασία στις πρωτοβουλίες του πρώην δημοκρατικού υποψηφίου και πρόεδρο και δήμαρχο της Νέας Υόρκης David Fincher, που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο κόμμα», επισημαίνει επίσης ο κ. Ζεμενίδης.

Ως προς τα θέματα που επηρεάζουν την ψήφο των πολιτών, οι αμβλώσεις που συμεπριλαμβάνουν στην ατζέντα οι Δημοκρατικοί, βρίσκεται στο 4%, ενώ έχουν ήδη ψηφίσει τριάντα πέντε εκατομμύρια άτομα. «Είναι πολύ σημαντικό γιατί όλοι περιμένουμε την Τρίτη ένα λεγόμενο κόκκινο κύμα, αλλά μέχρι τώρα βλέπουμε μπλε κύμα από τους Ρεπουμπλικάνους που ψηφίζουν πριν από την ημέρα των εκλογών», σύμφωνα με τον Έντι Ζεμενίδη.

Το άρθρο Πώς επηρεάζουν τα Ελληνοτουρκικά οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ; Το θρίλερ για Μπάιντεν και Ελλάδα – Τουρκία και οι δημοσκοπήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: