Πλημμύρισε η Βαρυμπόμπη – Άφαντα τα αντιπλημμυρικά έργα

Πλημμύρισε η Βαρυμπόμπη – Άφαντα τα αντιπλημμυρικά έργα

Το meteo προειδοποιεί ότι από το μεσημέρι θα ενισχυθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις, ενώ η κακοκαιρία «Μπάλλος» που πλήττει από το πρωί της Πέμπτης την Αττική, χτυπά και τη Βαρυμπόμπη.

Στην πρώτη ολιγόλεπτη μπόρα δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα, με πολλούς δρόμους να έχουν πλημμυρίσει. Το meteo προειδοποιεί ότι από το μεσημέρι θα ενισχυθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις, ενώ κακοκαιρία «Μπάλλος» που πλήττει από το πρωί της Πέμπτης την Αττική, χτυπά και τη Βαρυμπόμπη.

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε λασπώδη «ποτάμια», ενώ τα αντιπλημμυρικά έργα πέρα από μερικά κομμένα δέντρα δεν υπάρχουν πουθενά και όσες εξαγγελίες έγιναν, έμειναν στα λόγια.

Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολη τις πρώτες πρωινές ώρες. Επίσης, η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο διεξάγεται με πολλά προβλήματα, με τους οδηγούς να καλούνται και πάλι να οπλιστούν με υπομονή. Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στις λεωφόρους Συγγρού, Μεσογείων, Κηφισίας, Κατεχάκη, Βασιλίσσης Σοφίας και Πέτρου Ράλλη. Προβλήματα καταγράφονται ακόμα στην Βασιλέως Κωνσταντίνου.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/10/2021 ώρα 12:00 ΜΜ από την ιστοσελίδα

Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

___________________________________

Ανεβάστε μόνοι σας το δικό σας άρθρο, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

  • 1 Εισαγάγετε πληροφορίες του άρθρου σας...
  • 2 Finish
Back to top button