Παρασκευή Κερασιώτη – «Περνάω δύσκολα ψυχολογικά και σωματικά μετά την απώλεια του μπαμπά μου»

20ημέρες 03ώρες 01λεπτά 55δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Παρασκευή Κερασιώτη. Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM πριν λίγους μήνες βυθίστηκε στο πένθος με τον θάνατο του πατέρα της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media, το μοντέλο αναφέρεται στην μεγάλη απώλεια και στις αλλαγές που ακολούθησαν στην καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η Παρασκευή Κερασιώτη μέσα από τη νέα της ανάρτηση ευχαρίστησε τον γυμναστή της, ο οποίος την βοηθά με την φυσική της κατάσταση, μετά τις δυσκολίες που επηρέασαν και το σώμα της, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην ανάρτησή της.

«Μετά την απώλεια του μπαμπά μου, πέρασα και περνάω δύσκολα ψυχολογικά και σωματικά. Ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησε και με βοηθάει να επανέλθω σωματικά, εκεί που θέλω εγώ και που μου μαθαίνει να μην τα παρατάω τόσο εύκολα o @coachzarou τον ευχαριστώ είναι λίγο. Όλοι έχουμε δυσκολίες, μην τις αφήνετε να σας κερδίζουν», έγραψε στo Instagram η Παρασκευή Κερασιώτη.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.3 ° C
13.5 °
10.9 °
90 %
0.5kmh
98 %
Δε
11 °
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
15 °
Πα
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: