Παρασκήνιο Σκαϊ – Και του χρόνου το Voice αλλά με αλλαγές στην επιτροπή

23ημέρες 14ώρες 35λεπτά 10δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν το «The Voice» στον ΣΚΑΪ. Αυτό περιλαμβάνει η αρχική συμφωνία του καναλιού με τον τούρκο παραγωγό και παρά την μεγάλη κόπωση που παρουσιάζει το talent show στα νούμερα τηλεθέασης.

 

 

  • Είναι από τα προγράμματα του ΣΚΑΪ που καταφέρνει να σταθεί με διψήφια στον ανταγωνισμό όταν τα περισσότερα καινούργια πρότζεκτς κινούνται σε μονοψήφια. Αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα πάει ως έχει για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν.

 

Οι πληροφορίες μου λένε ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές με πρωτοβουλία του ίδιου του Ατζούν που θέλει να βάλει «νέο αίμα» στο «The Voice».

 

  • Δύο από τα μέλη της επιτροπής τουλάχιστον θα χαιρετήσουν χωρίς αυτή τη στιγμή βέβαια να έχει αποφασιστεί ποια θα είναι καθώς και το κανάλι και η εταιρία παραγωγής είναι ευχαριστημένη απ’ όλους όμως η αλλαγή κρίνεται επιβεβλημένη για να αποκτήσει το πρόγραμμα και πάλι δυναμική.

 

Βέβαια αντίστοιχη συνταγή σας θυμίζω πως εφαρμόστηκε φέτος και στο «GNTM» χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα πλην των πολλών σχολίων για τη Χατζηπαντελή στο twitter που όμως δεν είχαν αντίκρισμα στους πίνακες τηλεθέασης.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
clear sky
10.9 ° C
14.1 °
6.6 °
78 %
0.1kmh
7 %
Πα
15 °
Σα
13 °
Κυ
13 °
Δε
13 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: