Ο Πούτιν ‘τελειώνει’ τους παιδεραστές και τους ομοφυλόφιλους: Πέρασε νόμο κατά της παιδεραστίας και των μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων!

16ημέρες 03ώρες 43λεπτά 50δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Ο νόμος που προώθησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά της προπαγάνδας των μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων και της παιδεραστίας πέρασε από τη Ρωσική Κρατική Δούμα, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.

Η Ρωσική Κρατική Δούμα ενέκρινε σήμερα (23/11) τη δεύτερη ανάγνωση νομοσχεδίου που απαγορεύει την προπαγάνδα μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων, την παιδεραστία και τις πληροφορίες που μπορούν να κάνουν κάποιον να ζητήσει χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.

Περίπου 400 νομοθέτες, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολοντίν, είναι μεταξύ των συντακτών του νομοσχεδίου. Όπως σημείωσε ο Βολοντίν κατά τη συνάντηση, το νομοσχέδιο εγκρίνεται αποκλειστικά προς το συμφέρον των Ρώσων. «Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και όσους θέλουν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή», τόνισε.

Το έγγραφο προβλέπει την απαγόρευση της προπαγάνδας μη παραδοσιακών σχέσεων, την παιδεραστία καθώς και την απαγόρευση της διάδοσης πληροφοριών για τα LGBT στα μέσα ενημέρωσης, στο διαδίκτυο και σε διαφημίσεις, βιβλία και ταινίες. Περιλαμβάνει επίσης απαγόρευση δηλώσεων που μπορεί να παρακινήσουν τους εφήβους σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου στο Διαδίκτυο, στα μέσα ενημέρωσης και σε βιβλία, οπτικοακουστικές υπηρεσίες, ταινίες και διαφημίσεις.

Επίσης την Τετάρτη, η Κρατική Δούμα ενέκρινε τη δεύτερη ανάγνωση ενός νομοσχεδίου που εισάγει σημαντικά πρόστιμα έως και 10 εκατομμύρια ρούβλια (πάνω από 165.000 $) για προπαγάνδα μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων, παιδεραστίας και πληροφορίες ικανές να προκαλέσουν χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου τόσο μεταξύ ανηλίκων όσο και ενηλίκων. Η προπαγάνδα που στοχεύει ανηλίκους θα οδηγήσει σε μεγαλύτερα πρόστιμα από τις πληροφορίες που απευθύνονται σε ενήλικες και η προπαγάνδα στο Διαδίκτυο και στα μέσα ενημέρωσης θα έχει επίσης βαρύτερα πρόστιμα.

Το νομοσχέδιο εισάγει ξεχωριστές κυρώσεις για τους αλλοδαπούς και όσους δεν έχουν υπηκοότητα. Εάν διαδίδουν προπαγάνδα LGBT μεταξύ ενηλίκων, το πρόστιμο θα κυμαίνεται από 50.000 έως 100.000 ρούβλια (περίπου 850-1.650 $), ενώ η προπαγάνδα που στοχεύει ανηλίκους θα επιφέρει πρόστιμα από 100.000 έως 200.000 ρούβλια (περίπου 31.600 $). Και στις δύο περιπτώσεις, τα πρόστιμα συνοδεύονται από απέλαση της οποίας μπορεί να προηγηθεί κράτηση έως και 15 ημερών. Εάν η προπαγάνδα διαδίδεται από ξένους μέσω των μέσων ενημέρωσης ή του Διαδικτύου, τότε τα πρόστιμα μπορεί να φτάσουν έως και τα 100.000 ή 400.000 ρούβλια (περίπου 1.650 και 6.600 δολάρια, αντίστοιχα) ανάλογα με την ηλικία του κοινού.

Το άρθρο Ο Πούτιν ‘τελειώνει’ τους παιδεραστές και τους ομοφυλόφιλους: Πέρασε νόμο κατά της παιδεραστίας και των μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.3 ° C
14.6 °
10.6 °
73 %
1.5kmh
100 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: