Ο μοναδικός διανομέας με ποδήλατο στα Φάρσαλα

16ημέρες 03ώρες 52λεπτά 42δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Ο Δημήτρης Σούρλας ο οποίος εργάζεται ως διανομέας στο Cafe DE-TOX είναι ο μοναδικός διανομέας με ποδήλατο στην πόλη των Φαρσάλων δίνοντας έναν τόνο μιας παλαιάς εποχής όπου αρκετοί άνθρωποι με μέσο το ποδήλατο τους έκαναν διανομές είτε τροφίμων είτε διαφόρων άλλων ειδών.

Όμως η εξέλιξη των εποχών σε συνδυασμό με την βιασύνη και την ταχύτητα των καταναλωτών έφεραν σταδιακά τα μηχανάκια ως μέσο διανομής.

Βέβαια αρκετά καταστήματα στις μεγάλες πόλεις περισσότερο επανέφεραν το ποδήλατο ως μέσο διανομής με τον Δημήτρη να είναι ο μοναδικός διανομέας ο οποίος χρησιμοποιεί ηλεκτρικό ποδήλατο.

Αρκετός κόσμος κοιτάζει εντυπωσιασμένος καθώς ο Δημήτρης έχει γίνε σήμα κατατεθέν για την πόλη των Φαρσάλων με τον κλασσικό ήχο από το κουδουνάκι του ποδηλάτου να δίνει έναν ξεχωριστό τόνο.

Μια αν μη τι άλλο πρωτοποριακή ιδέα που δίνει τον δικό της διαφορετικό τόνο.

Πηγή: “Πρώτος Τύπος” – Εφημερίδα

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: