Ο μητροπολίτης Χίου καλεί τους πιστούς να προσευχηθούν για να μετανοήσουν οι αμαρτωλοί ομοφυλόφιλοι! (Βίντεο)

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στην Ολομέλεια της Βουλής στις 14 και 15 Φεβρουαρίου στη Χίο ο Μητροπολίτης καλεί αγρυπνία.

Ο Μητροπολίτης Χίου καλεί αγρυπνία στις 14 και 15 Φεβρουαρίου κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Χίου κκ. Μάρκος καλεί τον κόσμο σε αγρυπνία: «Την προσεχή Τρίτη η Εκκλησία μας εορτάζει τους Αγίου Πρίσκιλλα και Ακύλα προστάτες για τα ζευγάρια και τους ερωτευμένους. Για το θέμα που προέκυψε ως μη όφειλε στην ελληνική κοινωνία με ευθύνη της κυβέρνησης.

Η εκκλησία μίλησε σε εσάς, τώρα θα μιλήσουμε στον Θεό. Θα τελέσουμε αγρυπνία στον Μητροπολιτικό Ναό. Καλούμε όλους τους οικογενειάρχες που έχουν γυναίκες και παιδιά, να προσευχηθούμε για τα παιδιά μας, τις οικογένειες μας, για τους ανθρώπους που ζουν σε καταστάσεις αμαρτίας να έρθουν στον δρόμο του Θεού να μετανοήσουν και να τους δούμε μεθαύριο αγίους αλλάζοντας τρόπο ζωής. Να προσευχηθούμε για τους άρχοντες όλης της Ελλάδος να τους φωτίσει ο Θεός. Απ’ ό,τι διαπιστώνω για τους βουλευτές του νησιού μας μάλλον καλά πάνε τα πράγματα».

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Ο μητροπολίτης Χίου καλεί τους πιστούς να προσευχηθούν για να μετανοήσουν οι αμαρτωλοί ομοφυλόφιλοι! (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10 Φεβρουαρίου 2024 ώρα 9:02 ΜΜ από εδώ
_____________________________
Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Δημήτρης Βαρακλιώτης | Σύμβουλος Επικοινωνίας
Ως σύμβουλος επικοινωνίας ειδικεύεται στην Συμβουλευτική Στρατηγικής & Επικοινωνίας Είναι πιστοποιημένος από μεγάλους οργανισμούς και υπεύθυνος για την αξιολόγηση των αναγκών επικοινωνίας που είναι απαραίτητες για την επιχείρηση, την υπηρεσία, το προϊόν ή το δημόσιο πρόσωπο που αναλαμβάνει.
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Farsala Radio

50%