Οριστικό τέλος για τον «Κρίκο» – Δεν εγκρίνει άλλο πακέτο επεισοδίων η ΕΡΤ

16ημέρες 03ώρες 43λεπτά 43δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης δίνουν οριστικό τέλος στον «Αδύναμο Κρίκο» με τον Τάσο Τρύφωνος στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μου ήρθαν χθες η ΕΡΤ έχει δώσει έγκριση για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων του τηλεπαιχνιδιού (100 – 150) και μετά το τέλος αυτών δεν πρόκειται να υπάρξει έγκριση για νέο κύκλο. Το παιχνίδι κάνει τα χαμηλότερα νούμερα στην ΕΡΤ και αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα και για το δελτίο ειδήσεων στο οποίο δίνει «πάσα» το παιχνίδι. Τι θα γίνει μετά το τέλος του «Κρίκου»; Ή θα μετακομίσει ο Καραμίχος με το «Πες την λέξη» καθημερινές (το νωρίτερο μετά τα Χριστούγεννα) ή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 νέο τηλεπαιχνίδι.

Το σενάριο νέας καθημερινής σειράς αποκλείεται για τρεις λόγους: Πρώτον είναι εκλογική χρονιά, Δεύτερον: Στην ΕΡΤ οι εγκρίσεις των σειρών απαιτούν μεγάλο χρόνο για να ολοκληρωθούν, Τρίτον: Όλοι οι πρωτοκλασσάτοι ηθοποιοί είναι για φέτος δεσμευμένοι.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.3 ° C
14.6 °
10.6 °
73 %
1.5kmh
100 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: