Οργή στις Σέρρες – Δεν υπάρχει ασθενοφόρο και o ασθενής μεταφέρεται με φορτηγάκι!

20ημέρες 03ώρες 14λεπτά 14δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Μια ακόμη περίπτωση με ασθενή να μεταφέρεται με ιδιωτικό μέσο μεταφοράς και συγκεκριμένα με φορτηγάκι έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών κ. Κατερίνα Ποιμενίδου μιλώντας στο Επιλογές τόνισε ότι οι συγγενείς του ασθενούς, βρίσκονται σε απόγνωση με την περιπέτεια του δικού τους ανθρώπου.

Με αφορμή εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα με ασθενή να μεταφέρετε με ιδιωτικό φορτηγάκι αντί ασθενοφόρου και μάλιστα σε τακτικά χρονικά διαστήματα στο Νοσοκομείο Σερρών λόγω χρόνιας πάθησης, η πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Κατερίνα Ποιμενίδου μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ καταγγέλλει την υπάρχουσα κατάσταση καθώς όπως λέει δεν είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του νομού μας.

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών προτείνει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να διεκδικήσουν τα αυτονόητα.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου και των Διοικητών των νοσοκομείων για τα περιστατικά που χρήζουν επανέλεγχο και μεταφορά ασθενών θα πρέπει οι οικείοι τους να επικοινωνούν με το εκάστοτε νοσοκομείο.

Η κ. Ποιμενίδου που ήρθε σε επαφή με τους συγγενείς του ασθενούς αναφέρει ότι βρίσκονται σε απόγνωση και κοινοποιούν την ταλαιπωρία και περιπέτεια του δικού τους ανθρώπου καθώς αναγκάζονται να τον πηγαινοφέρνουν με δική τους ευθύνη.

 

 

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.3 ° C
13.5 °
10.9 °
90 %
0.5kmh
98 %
Δε
11 °
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
15 °
Πα
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: