Ολοκληρώνεται ο καθαρισμός του Λυκορέματος και του Δρυσκολιώτη από την Περιφέρεια

23ημέρες 14ώρες 13λεπτά 15δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Ολοκληρώνεται ο καθαρισμός του Λυκορέματος και του Δρυσκολιώτη από την Περιφέρεια

Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για τον καθαρισμό ποταμών και ρεμάτων σε περιοχές των Φαρσάλων.

Ολοκληρώνονται οι εργασίες σε συνολικό μήκος 4 χλμ. στα ρέματα Λυκόρεμα και Δρυσκολιώτη, ενώ συνεχίζεται ο καθαρισμός του ποταμού Ταμπάκου σε συνολικό μήκος 6 χλμ. Τα παραπάνω ρέματα ανήκουν στην αρμοδιότητα του ΓΟΕΒ.

Οι εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος για τον καθαρισμό ρεμάτων και ποταμών σε περιοχές των Φαρσάλων συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 3.500.000 ευρώ που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρειας Θεσσαλίας.

“Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθαρισμών σε ρέματα και ποτάμια των Φαρσάλων. Σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας”, δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. xx

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
clear sky
10.9 ° C
14.1 °
6.6 °
78 %
0.1kmh
7 %
Πα
15 °
Σα
13 °
Κυ
13 °
Δε
13 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: