Οι περιουσίες των Ελλήνων περνούν σε χέρια ξένων και μάλιστα με τις ‘ευλογίες’ της κυβέρνησης Μητσοτάκη! «Παράνομη η εισβολή στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού αλλά… νόμιμα της το παίρνουν!», λέει η Γραμματέας Δικαστικών Επιμελητών! Λες και το πρόβλημα είναι η διαδικασία και όχι το ότι έχασε το σπίτι της για €15.000 από ένα fund ‘φάντασμα’!

20ημέρες 03ώρες 04λεπτά 21δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Οι περιουσίες των Ελλήνων περνούν μέρα με την ημέρα σε χέρια ξένων μέσω ‘σκοτεινών’ funds και μάλιστα με τις ‘ευλογίες’ της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Oι ανάλγητες εικόνες με τον δικαστικό κλητήρα και τους αστυνομικούς να κάνουν σμπαράλια την πόρτα του διαμερίσματος της Ιωάννας Κολοβού για να την πετάξουν έξω από το μοναδικό της σπίτι χρησιμοποιώντας μάλιστα… ηλεκτρικό πριόνι, ήταν μία «γροθιά στο στομάχι» για όλους τους Έλληνες καθώς συνειδητοποίησαν ότι πολύ εύκολα μπορούν όλοι να βρεθούν στην ίδια θέση.

Κι όλα αυτά για ένα χρέος 15.000 ευρώ που μένει να εξεταστεί και πως δημιουργήθηκε.

Η Ν. Μπρουζούκη, η γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών, είπε ότι αυτή η συμπεριφορά που είδε το φως της δημοσιότητας δεν συνάδει με το επάγγελμα του δικαστικού επιμελητή καθώς όπως «κακώς έσπασαν την πόρτα και κακώς δεν την άφησαν να πάρει ό,τι πράγματα ήθελε».

Όπως εξήγησε η γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών, μιλώντας στο OPEN, «μπαίνουμε στα σπίτια νόμιμα». Η απομάκρυνση ενός ατόμου από το σπίτι του που το έχει χάσει σε πλειστηριασμό γίνεται σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες και όχι όπως κατέδειξαν τα βίντεο και οι φωτογραφίες από την τραμπούκικη έφοδο που έγινε στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού.

Εάν το σπίτι είναι κλειστό ή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν θέλει να βγει, πρέπει να υπάρχει κλειδαράς ο οποίος θα ανοίξει την πόρτα. Δεν σπάνε την πόρτα για να μπουν μέσα οι δικαστικοί επιμελητές.

Παράλληλα η γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών δήλωσε ότι κακώς δεν επέτρεπαν στην Ιωάννα Κολοβού να πάρει τα πράγματά της καθώς όπως είπε η αποβολή γίνεται από τα διαμέρισμα. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μπορεί να πάρει ό,τι θέλει από τα προσωπικά του και όλα τα κινητά αντικείμενα που βρίσκονται στο σπίτι.

Εν ολίγοις, δεν ήταν νόμιμη η εισβολή στο σπίτι της δημοσιογράφου αλλά… νόμιμα θα της το πάρουν.

Το πρόβλημά μας είναι οι διαδικασίες και όχι η ουσία. Το ότι μία χαμηλοσυνταξιούχος γυναίκα έχει μείνει άστεγη δεν μας ενδιαφέρει είναι νόμιμο άλλωστε…

Aπό το χθεσινό γεγονός κινδυνεύουν άπαντες!…

Πόσο δίκαιο είναι να χάνει κάποιος το σπίτι του για ένα τέτοιο χρέος; Φυσικά εν συνεχεία τα σπίτια αυτά περνούν στην ιδιοκτησία κάποιων… funds τύπου… Πάτση, τα οποία τα πωλούν σε… ξένους.

Τα ΜΜΕ εντέχνως εδώ και δύο χρόνια αναφέρουν για την θεαματική αύξηση των τιμών των ακινήτων επιχειρώντας έτσι να δημιουργήσουν μία εικόνα δήθεν ευμάρεια όπου ο Έλληνας με τον… παχυλό μισθό των 700 ευρώ αγοράζει σπίτια αξίας 100.000, προφανώς βρίσκοντας λεφτά στον… αέρα.

Μόνο που αποκρύβεται πως οι 8 στους 10 αγοραστές είναι ξένοι.

Το κόλπο είναι πολύ απλό: Τα σπίτια κατάσχονται και αυτοί που τα παίρνουν τα πωλούν σε ξένους, οι οποίοι παίρνουν εύκολα δάνεια με χαμηλό επιτόκιο στις χώρες τους.

Και όλα αυτά γίνονται με τις ‘ευλογίες’ της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Το άρθρο Οι περιουσίες των Ελλήνων περνούν σε χέρια ξένων και μάλιστα με τις ‘ευλογίες’ της κυβέρνησης Μητσοτάκη! «Παράνομη η εισβολή στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού αλλά… νόμιμα της το παίρνουν!», λέει η Γραμματέας Δικαστικών Επιμελητών! Λες και το πρόβλημα είναι η διαδικασία και όχι το ότι έχασε το σπίτι της για €15.000 από ένα fund ‘φάντασμα’! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.3 ° C
13.5 °
10.9 °
90 %
0.5kmh
98 %
Δε
11 °
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
15 °
Πα
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: