Οικογένεια Μπάμπη Λαζαρίδη – Εξώδικο στην Πόπη Μαλλιωτάκη. Τι της απαγορεύουν

16ημέρες 03ώρες 42λεπτά 15δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Εξώδικο στην Πόπη Μαλλιωτάκη κοινοποίησε η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, με το οποίο απαγορεύει στην τραγουδίστρια να αναφέρεται στο όνομα του πρώην συζύγου της.

Ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Ιωάννης Σαμέλης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Super Κατερίνα την Τρίτη και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Έχουμε λάβει το εξώδικο. Μας δηλώνεται η απαγόρευση να χρησιμοποιεί η κυρία Μαλλιωτάκη το επώνυμο του συζύγου της, να άρει την υποτιθέμενη προσβολή της τιμής του και μας γίνεται απειλή ότι θα προσφύγουν στα αρμόδια ποινικά δικαστήρια. Η μομφή που αποδίδεται στην κυρία Μαλλιωτάκη είναι ότι φέρεται να πρόσβαλε τον θανόντα, αναφερόμενη σε εξωσυζυγικές σχέσεις του. Για το αδίκημα προσβολής νεκρού, δικαίωμα έχει μόνο η χήρα και το παιδί.

Αν δεν υπήρχε χήρα και παιδί τότε είχαν δικαίωμα οι γονείς. Οι διατάξεις είναι σαφείς. Μόνο η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει δικαίωμα να μιλάει για τον σύζυγό της. Καλό είναι να μην προβάλλουμε τη νοημοσύνη του δικαστή που έρχεται να δικάσει. Νομίζω πως ενώπιον δικαστηρίου αυτά δε μπορούν να σταθούν. Η κυρία Μαλλιωτάκη δεν μιλάει δημόσια από επιλογή και νομική αντιμετώπιση», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.3 ° C
14.6 °
10.6 °
73 %
1.5kmh
100 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: