Νέο απίστευτο παραλήρημα Τσελίκ: Η Ελλάδα επιτίθεται στην κοινή μας πολιτιστική κληρονομιά

23ημέρες 19ώρες 14λεπτά 33δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Σε νέο απίστευτο παραλήρημα κατά της Ελλάδας προχώρησε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, σχετικά με την υπόθεση του Τεμένους και νεκροταφείου Μουράτ Ρέις στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησης στα social media, ανέφερε: “Καταδικάζουμε την ασέβεια των ελληνικών Αρχών προς πνευματικά κέντρα, τζαμιά και νεκροταφεία. Είναι απαράδεκτο για τις ελληνικές Αρχές να μετατρέψουν το μνημείο οθωμανικής κληρονομιάς το συγκρότημα του Murat Reis, το οποίο βρίσκεται στο νησί της Ρόδου και περιέχει τζαμί, στοά δερβίσηδων και νεκροταφείο σε μουσική σχολή.

Η συστηματική πολιτική αποταυτοποίησης των οθωμανικών τουρκικών στοιχείων από τις ελληνικές Αρχές αποτελεί ασέβεια προς την κοινή πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Θα πρέπει να ντρέπονται για πρακτικές που στοχεύουν στον εξευτελισμό των μαρτύρων μας.

Ως Τουρκία, αποδεχτήκαμε πολλές Ελληνορθόδοξες εκκλησίες ως κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας, τις επισκευάσαμε και τις ανοίξαμε για προσκύνηση. Από την άλλη, βλέπουμε ότι η Ελλάδα δείχνει μια βάρβαρη προσέγγιση στην κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας”.

Ο Τσελίκ ‘ξεχνάει’ -για ευνόητους λόγους- να μιλήσει για την Αγιά – Σοφιά και όλα τα υπόλοιπα αίσχη που κάνουν καθημερινά οι Τούρκοι σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού.

Το άρθρο Νέο απίστευτο παραλήρημα Τσελίκ: Η Ελλάδα επιτίθεται στην κοινή μας πολιτιστική κληρονομιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
few clouds
8 ° C
10.2 °
5.6 °
89 %
0.5kmh
21 %
Πα
14 °
Σα
13 °
Κυ
13 °
Δε
13 °
Τρ
13 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: