Νέα Καταγγελία κατά του Βέρτη για εικονικούς εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού…

20ημέρες 03ώρες 36λεπτά 15δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Ο μουσικός του Νίκου Βέρτη, Μάνος Επιτροπάκης, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” για τις αποκαλύψεις σχετικά με τους εικονικούς εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού που έγιναν στον γνωστό τραγουδιστή και την ορχήστρα του τον Μάιο του 2021, με αφορμή συναυλίες στο Ισραήλ.

  • «Οι υποψίες μου εμένα είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Γιατί ήμουν ένας πολύ φανατικός οπαδός του εμβολιασμού και ήθελα να είναι νόμιμα» δήλωσε ο μουσικός, Μάνος Επιτροπάκης.

Ο εμβολιασμός τόσο του Νίκου Βέρτη, όσο και της ορχήστρας του έγινε από έναν γιατρό από την Κύπρο, που έστειλε η ισραηλινή εταιρεία παραγωγής που διοργάνωνε τις συναυλίες.

Η πρώτη δόση του εμβολίου έγινε στις 13 Απριλίου του ’21 και η δεύτερη στις 4 Μαΐου. Όπως φαίνεται βέβαια, στην κάρτα έχει άλλες ημερομηνίες. Τις κάρτες αυτές που φέρουν σφραγίδα της κυπριακής δημοκρατίας τις παρέλαβαν οι μουσικοί στο αεροδρόμιο λίγο πριν την πτήση τους.

  • «Και εκεί πέρα διαπιστώνουμε πως είναι όλα λάθος, ημερομηνίες, όνομα γιατρού που δεν το ξέραμε. Μας έλεγε πως εμβολιαστήκαμε στο κέντρο του Ελληνικού» αναφέρει ο μουσικός.

Όλη αυτή η διαδικασία έγινε διότι την περίοδο εκείνη η πλατφόρμα που είχε ανοίξει για εμβολιασμό στη χώρα, δεν κάλυπτε όλες τις ομάδες. Η ισραηλινή εταιρεία τους διαβεβαίωσε πως ο εμβολιασμός μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος με ασφάλεια, και έτσι έγινε στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

  • «Όταν μας φώναξαν για εμβολιασμό στο κέντρο μου φάνηκε παράδοξη διαδικασία χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό, ασθενοφόρο, στολές. Δεν μπορεί ένας γιατρουδάκος από την Κύπρο να ξεγελάσει τρεις κυβερνήσεις, μία πολύ μεγάλη ισραηλινή εταιρεία», είπε ο κ. Επιτροπάκης.

Μηδενικά αντισώματα

  • Για την είσοδο στην χώρα του Ισραήλ, δεν αρκούσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Έπρεπε να διενεργηθεί και τεστ αντισωμάτων, στο οποίο διαπίστωσαν ένα 24ωρο αργότερα πως είχαν μηδενικά αντισώματα. Επικοινώνησαν με την εταιρεία και τον… ψευτογιατρό και τους είπαν πως τα αντισώματα δεν αναπτύσσονται αμέσως.

Οι συνεργάτες του Νίκου Βέρτη επέστρεψαν έγκαιρα στην Ελλάδα με τον ίδιο, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε το Ισραήλ, χωρίς να πραγματοποιήσουν τις εμφανίσεις τους. Παρά τις δύο δόσεις που τους έκανε ο ψευτογιατρός, τα αντισώματα που είχαν εξακολουθούσαν να είναι μηδενικά. Μέχρι και σήμερα, κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά τους χορήγησε.

  • «Όταν καταθέτω μετά από λίγες μέρες μου στέλνει sms ο Βέρτης που διαμαρτύρεται για τα όσα κατέθεσα, μου ζητάει να αλλάξω τη κατάθεσή μου και ότι από Σεπτέμβρη θα κάνει αλλαγές στην ορχήστρα» αποκάλυψε ο μουσικός.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.3 ° C
13.5 °
10.9 °
90 %
0.5kmh
98 %
Δε
11 °
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
15 °
Πα
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: