Νέα καταγγελία – «Κάναμε μασάζ στον πατέρα Αντώνιο για να τον ξεκουράσουμε»

16ημέρες 04ώρες 13λεπτά 34δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Από την πρώτη στιγμή ο πατέρας Αντώνιος και το περιβάλλον του αρνείται τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την «Κιβωτό του Κόσμου».

  • Στον ΑΝΤ1 μίλησε νεαρός που υπήρξε φιλοξενούμενος σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», λέγοντας πως ο πατέρας Αντώνιος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που βοήθησε τόσο τον ίδιο όσο και τον αδερφό του.

Ο νεαρός, που έζησε για 8 χρόνια σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», μαζί με αδέλφια του, καθώς οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τα αναθρέψουν, είπε πως όσα ακούγονται είναι ψέμματα: «Τίποτα από όσα ακούγονται δεν έχουν γίνει ποτέ. Ξέρω και τον 17χρονο και τον 19χρονο που κάνουν τώρα καταγγελίες. Τους «έχουμε μεγαλώσει» και αυτούς στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η μητέρα του 19χρονου νομίζω είναι ακόμη στα “VIP” σπίτια, τους έχει (ενν. ο π. Αντώνιος) και τους φροντίζει και τους έχει στα ώπα-ώπα. Η μητέρα του 19χρονου μπορεί να είναι ακόμη στο σπίτι της «Κιβωτού του Κόσμου» επειδή είναι υπερβολικά άρρωστη».

  • Σημείωσε πως «ο πατήρ Αντώνιος είναι πατέρας μου, τον λέω «πατέρα», γιατί δεν γνώρισα πατέρα σε αυτήν την ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με βοήθησε στην ζωή και εμένα και τον αδελφό μου».

Τόνισε πως πίσω αυτή τη στιγμή τον πατέρα Αντώνιο «τον πολεμάνε όλοι οι Μασόνοι που είναι με τον διάβολο».

 

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο αναφέρθηκε σε περίεργες συμπεριφορές, προσπαθώντας να δικαιολογήσει όσα ακούγονται για τον άνθρωπο που θαυμάζει: «Εγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του. Ποτέ δεν μας το ζήτησε, επειδή ήταν ο “πατέρας” μας, το θέλαμε μόνοι μας. Δεν το δεχόταν, αλλά τον βάζαμε κάτω και του κάναμε μασάζ».

 

Τέλος, ανέφερε πως κάθε καλοκαίρι ο πατέρας Αντώνιος έπαιρνε μαζί του περίπου 20 παιδιά και πήγαιναν μαζί διακοπές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει γυρίσει όλα τα νησιά, διευκρινίζοντας ότι στην παρέα των παιδιών βρίσκονταν και κορίτσια.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: