Με φορείς της επαρχίας Φαρσάλων ο Θεσσαλός αγρότης και υποψήφιος ευρωβουλευτής Σωκράτης Αλειφτήρας (φωτο)

Τοπικά

aleiftiras

Ξεκινώντας δυναμικά την προεκλογική του εκστρατεία, ο Θεσσαλός αγρότης με καταγωγή από τα Φάρσαλα και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας Σωκράτης Αλειφτήρας, είχε διαδοχικές συναντήσεις με φορείς της επαρχίας Φαρσάλων.

Πρώτος του σταθμός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Δήμο Φαρσάλων. Η αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του αδιαπραγμάτευτη καθώς και η πλούσια συνδικαλιστική του δράση με το αγροτικό κίνημα και την ανάδειξη τοπικών προβλημάτων. Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου περιλάμβανε μια εποικοδομητική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της επαρχίας Φαρσάλων. Γνώστης των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας στην οποία είναι μόνιμος κάτοικος, ο Θεσσαλός αγρότης Σωκράτης Αλειφτήρας δεσμεύτηκε να γίνει η φωνή των απανταχού Φαρσαλινών στο Ευρωκοινοβούλιο με σκοπό την άμεση επίλυση τους.

202405100914436603

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων αναγνωρίζοντας έτσι τη σημασία και τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει η εν λόγω υπηρεσία. Η συνάντηση έγινε παρουσία του Διοικητή του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Θωμά Γκούτα καθώς και της Υποδιοικήτριας κας Ελένης Δαμιανού. Στην συζήτηση ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής επισήμανε ότι θα σταθεί αρωγός στο πολυδιάστατο έργο που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία στην κοινωνία της επαρχίας Φαρσάλων.

202405100914426044

Τρίτος σταθμός του Θεσσαλού αγρότη το Kέντρο Yγείας Φαρσάλων. Με τον διευθυντή κ. Γιώργο Νεοχωρίτη και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων κ. Γιώργο Μπιρσίμη παρόντες και παρουσία Ιατρικού και διοικητικού προσωπικού έγινε μια ουσιαστική συζήτηση. Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας  είναι στυλοβάτης για την ευημερία και υγεία των Φαρσαλινών πολιτών και χρειάζεται άμεσα ενίσχυση τόνισε ο κ. Αλειφτήρας. Το κέντρο υγείας είναι η μοναδική δημόσια δομή υγείας που έχουμε  σε όλη την επαρχία Φαρσάλων και πρέπει να την διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού επισήμανε.

202405100914413354

Με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φαρσάλων έκλεισε ο πρώτος γύρος συναντήσεων του υποψήφιου Ευρωβουλευτή. Παρουσία του Διοικητή κ. Θεόδωρου Σταφύλη, του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Μεγάλου Ευυδρίου κ. Σοφοκλή Ατόσογλου και του Αντιπροέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ενιπέα κ. Νίκου Γούσιου ο κ. Αλειφτήρας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας στο Μικρό Ευύδριο. Η στήριξη μου στο Πυροσβεστικό Σώμα είναι δεδομένη ιδιαίτερα σε μία περίοδο που ο ρόλος σας λόγω της κλιματικής κρίσης που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι πιο σημαντικός από ποτέ δήλωσε ο Θεσσαλός αγρότης.

202405100914402230

Η συνέχεια για τον κ. Αλειφτήρα περιλαμβάνει επισκέψεις και συναντήσεις με φορείς αλλά και πολίτες στις πόλεις αλλά και στα χωριά της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με αποκορύφωμα την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου.

Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10 Μαΐου 2024 ώρα 13:33 από εδώ
_____________________________
Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Μοιραστείτε Αυτό Το Άρθρο
Avatar photo
Από My Farsala Διαδικτυακή εφαρμογή
Follow:
Διαδικτυακή εφαρμογή τοπικού ενδιαφέροντος