Ματθίλδη Μαγγίρα – «Έχω δει τον θάνατο κατάματα δύο φορές. Την ώρα που φεύγεις νιώθεις…»

16ημέρες 03ώρες 42λεπτά 09δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, τη μάχη της με την κατάθλιψη και τις επιθανάτιες εμπειρίες που υποστηρίζει πως είχε στο παρελθόν μίλησε στην εκπομπή «Status» του ASTRA TV η Ματθίλδη Μαγγίρα.

  • «Την κατάθλιψη θεωρώ ότι τη νίκησα και μπορώ να σου την ορίσω κιόλας: όταν αποσυνδέεσαι από την πραγματικότητά σου, τότε οδηγείσαι στην κατάθλιψη. Στην αρχή πήγα σε έναν ψυχίατρο, μου έδωσε χάπια. Έπεσαν πάνω μου η αδελφή μου και η κουμπάρα μου, η Θεοδώρα η Βουτσά, και μου είπαν «όχι, μην πάρεις χάπια». Άρχισα να ψάχνομαι, γιατί κάτι έπρεπε να κάνω για τον εαυτό μου και για το παιδί μου. Πήγα σε NLP, έκανα σεμινάρια. Ώσπου μετά ανακάλυψα τη σωματική ψυχοθεραπεία του Βίλχεμ Ράιχ, που θεωρώ ότι είναι η αμεσότερη και αποτελεσματικότερη μέθοδος», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Για τις δύο επιθανάτιες εμπειρίες που βίωσε και τα συναισθήματα που ένιωσε εκείνη τη στιγμή, αποκάλυψε: «Έχω δει τον θάνατο κατάματα δύο φορές. Τη στιγμή που αποφασίζεις ότι «φεύγεις» βιώνεις μία απίστευτη γαλήνη, μία απίστευτη ηρεμία, δεν υπάρχει κανένας. Είδα ότι ο θάνατος τελικά δεν είναι αυτό το φοβιστικό πράγμα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας, με τον Χάρο και το δρεπάνι».

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.3 ° C
14.6 °
10.6 °
73 %
1.5kmh
100 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: