Μαθήματα Ενισχυτικής διδασκαλίας από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων

Τοπικά

kentro koinotitas

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων (Συνεχιζόμενη δομή) στα πλαίσια ανάπτυξης δράσεων υποστήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών του δήμου μας επρόκειτο να προβεί στη δημιουργία τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα από 29/04 έως 10/05, με στόχο την προετοιμασία των μαθητών στο μάθημα της Γλώσσας.

Να σημειωθεί πως βασική προϋπόθεση για την ένταξη των μαθητών στα τμήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας αποτελεί το νοικοκυριό να εντάσσεται στις ωφελούμενες οικογένειες του Κέντρου Κοινότητας.

Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν δύο τμήματα, και θα συμμετέχουν μαθητές Α’ έως και ΣΤ΄ Δημοτικού.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων έως και την Παρασκευή 26/04 ή να επισκεφτούν τα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας ,ισόγειο Δημαρχιακού καταστήματος.

Υπεύθυνη μαθημάτων
Πελεκούδα Χριστίνα, Παιδαγωγός Κέντρου Κοινότητας
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2491350167

Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18 Απριλίου 2024 ώρα 09:21 από εδώ
_____________________________
Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Μοιραστείτε Αυτό Το Άρθρο
Avatar photo
Από My Farsala Διαδικτυακή εφαρμογή
Follow:
Διαδικτυακή εφαρμογή τοπικού ενδιαφέροντος