Μέτρα ανακούφισης στους λογαριασμούς του νερού για όλους τους πληγέντες της Επαρχίας Φαρσάλων

Τοπικά

deiaf

Τα μέτρα ανακούφισης όλων των πληγέντων συμπολιτών μας, όσο αφορά τους λογαριασμούς του νερού έγιναν γνωστά στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαρσάλων κ. Τσαπραΐλης Χρήστος ενημέρωσε το σώμα πως οι πληγέντες συμπολίτες μας θα λάβουν σημαντικές ελαφρύνσεις όσο αφορά την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΦ.

Πιο συγκεκριμένα οι κάτοικοι των χωριών Υπέρεια, Βασιλί, Μεγάλο Ευιδρίο, Μικρό Ευιδρίο και Πυργάκια που έπαθαν ζημιές και έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες θα λάβουν για έναν χρόνο ελάφρυνση 100% όσο αφορά τους λογαριασμούς του νερού και θα επιβαρύνονται μόνο με τα πάγια.

Ενώ οι κάτοικοι των Φαρσάλων, του Πολυνερίου, του Σταυρού, του Ανωχωρίου, του Κατωχωρίου και άλλων περιοχών που επλήγησαν και έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες επιτροπές θα λάβουν μείωση 100% για ένα εξάμηνο πληρώνοντας μόνο τα τέλη στους λογαριασμούς του νερού όπως ενημέρωσε το σώμα ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαρσάλων κ. Χρήστος Τσαπραΐλης.

Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 5 Απριλίου 2024 ώρα 12:41 από εδώ
_____________________________
Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Μοιραστείτε Αυτό Το Άρθρο
Avatar photo
Από My Farsala Διαδικτυακή εφαρμογή
Follow:
Διαδικτυακή εφαρμογή τοπικού ενδιαφέροντος