Λάρισα ΤΩΡΑ – Για βιασμό παραπέμπεται πρώην στέλεχος εκπαίδευσης. Η υφιστάμενη του μετά από βόλτα…

16ημέρες 03ώρες 45λεπτά 05δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Κατηγορούμενος για δύο βαρύτατα αδικήματα, αυτό του βιασμού, αλλά και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, παραπέμπεται – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» –, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας, ένας 62χρονος και πρώην στέλεχος Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης που εδρεύει στη Λάρισα.

  • Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος, όπως είναι γνωστό, με απόφαση της υπουργού Παιδείας, Νικ. Κεραμέως, παύθηκε των καθηκόντων του στις 16 Νοεμβρίου 2021, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης έπειτα από την μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του μία 45χρονη και υφιστάμενη του, καθηγήτρια, με την οποία υπηρετούσαν στην ίδια υπηρεσία.

Ο 62χρονος θα παραπεμφθεί ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για να δικαστεί για τα δύο σε βάρος του αδικήματα, που φέρεται να έλαβαν χώρα στις 17 Σεπτεμβρίου 2021, στα παραλία του Αγιόκαμπου, όπου είχε μεταβεί με το αυτοκίνητο του με την άλλοτε συνεργάτιδά του.

  • Το βούλευμα – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – αποδέχεται την εισαγγελική πρόταση και παραπέμπει των 62χρονο να δικαστεί ως υπαίτιο και για τις δύο πράξεις, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να προσδιοριστεί σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή αργότερα.
    Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η 45χρονη καθηγήτρια μήνυσε τον Οκτώβριο του 2021 τον 62χρονο προϊστάμενο της, καταγγέλλοντας ότι το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 2021, είχαν βγει για νυχτερινή διασκέδαση στον Αγιόκαμπο, εκείνος την εξανάγκασε με σωματική βία σε επιχείρηση και ανοχή γενετήσιων πράξεων μέσα στο αυτοκίνητο του, προσβάλλοντας έτσι την γενετήσια αξιοπρέπεια της.

Ο 62χρονος και η 45χρονη, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του πρώην στελέχους, ο οποίος με τη φυσική του δύναμή έκαμψε την αντίσταση της καθηγήτριας και προχώρησε σε πράξεις που αναλυτικά περιγράφονται και στη μηνυτήρια αναφορά.

  • Εξέταση βιολογικού υλικού

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης των όσων κατήγγειλε η 45χρονη διενεργήθηκε εργαστηριακός έλεγχος στο φόρεμα της από το Τμήμα Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Φόρεμα στο οποίο ανιχνεύτηκε βιολογικό υλικό που ταυτίστηκε με γενετικό υλικό του κατηγορουμένου, στοιχείο που επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς για τις γενετήσιες πράξεις.

  • Σημειώνεται πως ο 62χρονος «αρνείται την οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά εις βάρος της καταγγελλούσης», όπως είχε υπογραμμίσει με δήλωση ο συνήγορος του, κάνοντας μάλιστα λόγο για «ακραία συκοφάντηση».

Να διευκρινιστεί τέλος ότι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας διατηρεί την ισχύ των περιοριστικών όρων (απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα) που είχαν επιβληθεί σε βάρος του 62χρονου με διάταξη της Γ’ Ανακρίτριας μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: