Κραυγή αγωνίας ασθενών για βασικές ελλείψεις φαρμάκων

20ημέρες 01ώρες 24λεπτά 46δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Συνηθισμένη απάντηση των φαρμακοποιών στους ασθενείς είναι πλέον το «είναι σε έλλειψη», καθώς ολοένα και περισσότερα φάρμακα έχουν εξαφανιστεί από την αγορά.

  • Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Τα Νέα» περίπου 200 σκευάσματα που αφορούν όλο το φάσμα των παθήσεων λείπουν από τα ράφια των φαρμακείων. Το πρόβλημα των ελλείψεων φαρμάκων οφείλεται στις παράλληλες εξαγωγές φαρμάκων, καθώς φαρμακαποθήκες τα εξάγουν στην Ευρώπη σε πιο συμφέρουσες τιμές, ενώ την ίδια στιγμή καταγράφονται ελλείψεις και εξαιτίας της απουσίας βασικών υλών από την παγκόσμια αγορά.

Ο ΕΟΦ θα αναζητήσει τη λύση ή έστω την αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει παρουσιαστεί σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Προκειμένου να μη μείνει κανένας χωρίς φάρμακο θα γίνει καταγραφή των σκευασμάτων που λείπουν, θα εξεταστεί η αύξηση των εισαγωγών με παράλληλη απαγόρευση των εξαγωγών.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.3 ° C
13 °
10.6 °
91 %
0.2kmh
99 %
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
15 °
Πα
15 °
Σα
12 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: