«Κιβωτός του Κόσμου» – Το mega στη μεζονέτα όπου διαμένει η πρεσβυτέρα (video)

20ημέρες 01ώρες 40λεπτά 56δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Η Σταματία Γεωργαντή, πρεσβυτέρα, μιλάει, με χαλαρή διάθεση, για το σπίτι της και το ποιος κάνει τις δουλειές του στην συνέντευξη της στο Mega. Το Live News έψαξε και βρήκε αυτό το σπίτι το oποίο στο καταστατικό της «Κιβωτού» εμφανίζεται ως η κατοικία της.
Στο κουδούνι του σπιτιού υπάρχουν τρία ονόματα, στην μέση και αυτό της Σταματίας Γεωργαντή. Το οίκημα μια πολυτελής μεζονέτα, από έξω υπάρχουν τρία ταχυδρομικά κουτιά και τέσσερα ρολόγια της ΔΕΗ, τρία των διαμερισμάτων και μία παροχή για το κοινόχρηστο ρεύμα.

Γύρω γύρω από την μεζονέτα υπάρχουν καλαμιές που κόβουν την οπτική επαφή ενώ όλα τα διαμερίσματα, μπαλκόνια και γκαραζόπορτα είναι κλειστά χωρίς την παραμικρή ένδειξη ζωής είτε από τον πατέρα Αντώνιο, είτε από την πρεσβυτέρα, είτε από τα παιδιά.

Το διαμέρισμα στην μεζονέτα της Ραφήνας είναι όμως μόνο το ένα ακίνητο που προκαλεί αίσθηση.

Η μεζονέτα στην Βραυρώνα
Το άλλο ακίνητο που τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας είναι μία ακόμα μεζονέτα στην Βραυρώνα αυτή την φορά. Αυτό το ακίνητο σύμφωνα με μαρτυρίες και έγγραφα είχε πωληθεί στον πατέρα Αντώνιο και στην συνέχεια ξαναπωλήθηκε από το περιβάλλον των πρώτων ιδιοκτητών θα πουν.

«Μας έκανε εντύπωση στην επαφή μας η Πρεσβυτέρα. Είχε πολύ ροζιασμένα χέρια. Από την πολύ δουλειά. Ο πάτερ ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Η συναλλαγή μας ήταν άψογη. Πλήρωσε, έφυγε» δηλώνουν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες.

Τριπλάσια η αγοραία αξία της μεζονέτας σε σχέση με την αντικειμενική
Το έγγραφο του συμβολαιογράφου προσδιορίζει τις αντικειμενικές αξίες στο ποσό των περίπου 70.000 ευρώ το 2005.

Κατάργηση κάθετης ιδιοκτησίας, υπολογισμός φόρου επί της αξίας των υπαρχόντων κτισμάτων εξ ευρώ 67.736,15. Νέα σύσταση διαιρεμένης κάθετης ιδιοκτησίας, διανομή υπαρχόντων κτισμάτων αξίας ευρώ, 66.661,06 και 68.811,24 και πώληση και μεταβίβαση ιδανικού μεριδίου ημίσεως εξ ‘ αδιαιρέτου του οικοπέδου που αναλογούν στο δεσμευμένο τμήμα του οικοπέδου αξίας ευρώ 3.868,92.

Η μεζονέτα σύμφωνα με πληροφορίες δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ ως σπίτι της κιβωτού. Το ερωτημα όμως είναι αν αγοράστηκε με χρήματα της κιβωτού χρήματα δηλαδή χορηγιών και δωρεών

Οι μη αστικές κερδοσκοπικές οργανώσεις, όπως είναι η “Κιβωτός του Κόσμου” δεν ελέγχεται από κάποια δημόσια υπηρεσία, όπως συμβαίνει με όσους φορείς ανήκουν στην γενική κυβέρνηση, στις οποίες ελέγχους κάνει η Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΕΔΕΛ), καθώς πρόκειται για ιδιωτικό οργανισμό. Αυτό σημαίνει πως ουδείς γνωρίζει που πάνε οι χορηγίες που δίνονται από τους απλούς πολίτες και τις επιχειρήσεις, με στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά εν προκειμένω, που στηρίζει η «Κιβωτός του Κόσμου».

Σήμερα πια το μόνο που μπορεί να κάνει το κράτος είναι να ξεκινήσει φορολογικό έλεγχο, καθώς οι μη αστικές κερδοσκοπικές οργανώσεις είναι υποχρεωμένες να υποβάλουν φορολογική δήλωση.

Ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών ερωτηθείς για το αν θα ξεκινήσει φορολογικός έλεγχος τόνισε πως «θα ήθελα η διοίκηση που θα αναλάβει να δούμε τι θα ζητήσει από την κυβέρνηση».

Αυτός ο έλεγχος και οι διασταυρώσεις θα ρίξουν φως στο μυστήριο με τα ακίνητα της «Κιβωτού».

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.3 ° C
13 °
10.6 °
91 %
0.2kmh
99 %
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
15 °
Πα
15 °
Σα
12 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: