“Κιβωτός του κόσμου” – Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τις καταγγελίες

16ημέρες 07ώρες 14λεπτά 34δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Η Κιβωτός του Κόσμου βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες, λόγω των αποκαλύψεων που γίνονται σε καθημερινή βάση. Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, σήμερα, έκανε ειδική αναφορά στον αέρα της εκπομπής της.

«Εγώ, για την Κιβωτό, όπως και πολλοί άλλοι, είμαι σίγουρη ότι μέσα στα χρόνια που είμαστε στην τηλεόραση, έχουμε μιλήσει, έχουμε ζητήσει να βοηθήσουμε. Ξέραμε το έργο που είχε ξεκινήσει και πώς είχε ξεκινήσει, στα πολύ νεανικά του χρόνια, γύρω στα 25 του χρόνια νομίζω ο ιδρυτής. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν είχαμε στο μυαλό μας κάτι, μια “μουτζούρα” πάνω σε αυτή την εικόνα.

Αυτά που ακούμε το τελευταίο τριήμερο είναι πράγματα που πραγματικά και πάλι θα πω… Τι να πω πια… Κάθε μέρα βγαίνει και κάτι καινούργιο να μας γρατζουνάει την καρδιά. Και μας γρατζουνάει την καρδιά οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδιά», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
15.9 ° C
16.9 °
14.6 °
62 %
0.7kmh
51 %
Πα
16 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: