«Κιβωτός του Κόσμου» – Στα χέρια της δικαιοσύνης η υπόθεση – Οικονομικός έλεγχος

15ημέρες 20ώρες 12λεπτά 15δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» μετά τις καταγγελίες «βροχή» τροφίμων και εργαζομένων για κακοποιήσεις.
Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης, με την Οργάνωση να έχει ήδη από χθες νέα κεφαλή.

«Θα πρέπει το νέο ΔΣ να κάνει μια καταγραφή του ενεργητικού και του παθητικού, της ακίνητης και κινητής περιουσίας και αν διαπιστωθεί υπεξαίρεση, τότε ανάλογα με το ποσό θα ενεργήσει ο εισαγγελέας», είπε, μιλώντας στο LIVE NEWS, ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος, σχετικά με το ενδεχόμενο ποινικής δίωξης της πρεσβυτέρας και του πατέρα Αντωνίου.

«Πάνω από 150.000 ευρώ είναι κακουργηματικού χαρακτήρα».

Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα, «μας προκαλεί εντύπωση ότι δε γίνονταν έλεγχοι αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Οι υπηρεσίες πρέπει να είναι πάνω από τις δομές».

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
13.6 ° C
14.8 °
10.6 °
73 %
1.6kmh
100 %
Σα
16 °
Κυ
16 °
Δε
17 °
Τρ
15 °
Τε
13 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: