«Κιβωτός του Κόσμου» – Νέες μαρτυρίες για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου

16ημέρες 04ώρες 14λεπτά 26δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών βρίσκονται και τα ταξίδια αναψυχής με κρουαζιερόπλοια που διοργάνωνε κατά καιρούς η «Κιβωτός του Κόσμου» και μάλιστα για μικρές ομάδες «επίλεκτων παιδιών» που έπρεπε να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις.
«Υποτίθεται ανάλογα με την συμπεριφορά μας. Ανάλογα με την συμπεριφορά μας κερδίζαμε ταξίδια, διακοπές. Όποιος έχει καλή συμπεριφορά μέσα στο χρόνο, έλεγε (ο παπά Αντώνης) θα έχουν προτεραιότητα αυτά τα παιδιά» αποκαλύπτει πρώην φιλοξενούμενος.

Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά που έμεναν πίσω; Τους περίμενε σκληρή χειρωνακτική δουλειά σε χωράφια και μπάνιο με παγωμένο νερό καταγγέλλει μητέρα παιδιού που φιλοξενείτο στη δομή.

«Δεν τον έπαιρναν στις εκδρομές. Τον άφησαν και έπαιρναν άλλα παιδάκια ντυμένα, φτιαγμένα. Τα υπόλοιπα παιδιά τα αφήναν να φυλάνε τα πρόβατα, να βγουν στα χωράφια να φτιάξουν τα φρούτα όπως έλεγε ο πατέρας Αντώνιος. Και τα παιδάκια τα περισσότερα για τιμωρία τους έβαζαν να κάνουν μπάνιο με κρύο νερό το πιστεύετε; Με κρύο νερό. “Μαμά έλα πάρε με να αυτοκτονήσω” μου έλεγε ο γιος μου».

Κρουαζιέρες σε Βέλγιο – Ισπανία – Ελλάδα
Όπως εξηγεί αποκλειστικά στο LIVE NEWS πρώην φιλοξενούμενος της δομής, στις κρουαζιέρες πήγαιναν παιδιά που επέλεγε αποκλειστικά ο ίδιος ο παπα Αντώνης. Μάλιστα τα τρία πιο αγαπημένα του παιδιά τα είχε πάρει, όπως λέει, μαζί του και στο Βέλγιο όταν βραβεύτηκε το 2018 ως κορυφαίος Ευρωπαίος πολίτης.

«Μόνος του είχε πάει κάποια παιδιά στο Βέλγιο. Είχε πάει εμένα το 2018, τότε που είχε γίνει η βράβευση του ως κορυφαίος Ευρωπαίος Πολίτης. Είχε πάρει εμένα και άλλα δύο παιδιά υποτίθεται επειδή δεν μπορούσε να πάρει παραπάνω άτομα» αναφέρει πρώην τρόφιμος.

Κάποιες από αυτές τις κρουαζιέρες γίνονταν στο εσωτερικό, σε κάποια ελληνικά νησιά, ενώ κάποιες άλλες ήταν ακόμη πιο κοστοβόρες, αφού η «Κιβωτός» ξόδευε χρήματα για ταξίδια σε Ισπανία, Βέλγιο και Τουρκία.

«Η πρώτη μου συνάντηση με τον Παπα Αντώνη και με τα παιδιά ήταν το 2013-2014. Ήταν κρουαζιέρα διεθνή, τον είχαμε πάρει συγκεκριμένα από τον Πειραιά, φύγαμε πήγαμε Μύκονο, μετά την Μύκονο πήγαμε Κουσάντασι και μετά πήγαμε Τουρκία, Κωνσταντινούπολη και Δεκελί. Εντεκαήμερη κρουαζιέρα είχε έρθει» αποκαλύπτει πλοίαρχος.

Εντύπωση προκάλεσε σε ορισμένους συνεπιβάτες πως δεν είδαν ποτέ σε αυτές τις πολυήμερες κρουαζιέρες τα παιδιά της δομής να κυκλοφορούν πάνω στο πλοίο.

«Πριν από 7 χρόνια έκανα ένα ταξίδι στην Πόλη με κρουαζιέρα 7ημερη. Και είδα τον πατέρα Αντώνιο είχε μαζί του 11 παιδάκια. Τα είδα στο κρουαζιερόπλοιο. Τόσες μέρες που ταξιδεύαμε δεν τα είδα ούτε στο εστιατόριο, ούτε στο κατάστρωμα και σε καμία δραστηριότητα. Παρά μόνο στην Έφεσο, μετά δεν τα ξαναείδα. Ήταν με τον Πατέρα Αντώνιο 11 παιδιά. Τα μετρήσαμε ένα- ένα» αποκαλύπτει επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου.

Ο θείος του 19χρονου, που άνοιξε πρώτος τον «χορό» των καταγγελιών, υποστήριξε πως ο πατέρας Αντώνιος ήταν εκείνος που επέλεγε τα λίγα παιδιά που θα τον συνοδεύσουν στις κρουαζιέρες.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: