Κιβωτός του Κόσμου – Αυτοί είναι οι 3 συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου που βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών

16ημέρες 02ώρες 11λεπτά 58δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Ένα ζευγάρι εργαζομένων στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στα Γιάννενα και ακόμη ένας στον Κολωνό είναι οι στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου που βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών, μετά τη σωρεία καταγγελιών για τις φρικτές συνθήκες διαβίωσης των φιλοξενούμενων παιδιών.

  • Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, πρόκειται για τους συνεργάτες Π.Σ. και την Α.Θ. από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στα Γιάννενα και τον Π.Μ. που εργάζεται στη δομή του Κολωνού. Πιο συγκεκριμένα, ο Π.Σ. εργάζεται ως παιδαγωγός, είναι πρώην τρόφιμος της δομής και εις βάρος του έχουν γίνει πολλές καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και για τιμωρίες κατά των παιδιών.

Ακόμη, η Α.Θ. είναι η υπεύθυνη της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στα Γιάννενα και σύζυγος του Π.Σ., η οποία γνώριζε για τις κακοποιήσεις αλλά δεν έκανε ούτε καταγγελία για τη δράση του ούτε προσπάθησε να προστατέψει τα παιδιά.

  • Όσον αφορά τον τρίτο συνεργάτη του πατέρα Αντωνίου, είναι ο εργαζόμενος της δομής στον Κολωνό Π.Μ., ο οποίος δεν έχει ασκήσει σωματική βία αλλά ψυχολογική, αφού στις καταγγελίες χαρακτηρίζεται ως νευρικός και απότομος.

Όλοι τους βρίσκονται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης και αναμένεται να καταθέσουν όσα γνωρίζουν και φέρονται να έχουν κάνει από τις καταγγελίες παιδιών και εργαζομένων. Ήδη έχει ανοίξει «ο ασκός του Αιόλου» με τις καταθέσεις, αφού σήμερα μίλησε ενώπιον των Εισαγγελέων Ανηλίκων ένας πρώην εργαζόμενος της Κιβωτού του Κόσμου.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.3 ° C
14.6 °
10.6 °
73 %
1.5kmh
100 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: