Ροή ειδήσεων

Ηράκλειο: Αθώος ο γιατρός που κατηγορούνταν για τον βιασμό του γιου της πρώην συζύγου του

Ηράκλειο: Αθώος ο γιατρός που κατηγορούνταν για τον βιασμό του γιου της πρώην συζύγου του
Αθώο έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ηρακλείου τον 42χρονο γιατρό, ο οποίος κατηγορούνταν για τον βιασμό του ανήλικου γιου τής πρώην συζύγου του. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 16 χρόνια κάθειρξης.

Ο 42χρονος γιατρός, ο οποίος κατηγορούνταν για τον βιασμό του ανήλικου γιου τής πρώην συζύγου του και πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 16 χρόνια κάθειρξης, κρίθηκε αθώος – κατά πλειοψηφία – από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ηρακλείου.

Δυο εκ των ενόρκων δέχθηκαν ότι τέλεσε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου, πλην όμως το δικαστήριο κατά πλειοψηφία τον κήρυξε αθώο, κάτι που είχε προτείνει στην προηγούμενη συνεδρίαση και ο εισαγγελέας εφετών.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου δήλωσαν ικανοποίηση από την απόφαση, ενώ δίπλα στον γιατρό βρίσκονταν τα μέλη της οικογένειας του.

Ο 42χρονος γιατρός πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 16 χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση, ωστόσο, δεν είχε οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς το Δικαστήριο είχε χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του.

Μετάβαση στην Πηγή

Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες. Ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Related Articles

Back to top button