Ζόρια για την Δρούζα – Στο σφυρί βίλα με εγγυήτρια την παρουσιάστρια. Στα 2.293.170€ η τιμή προσφοράς

20ημέρες 07ώρες 12λεπτά 30δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Για δεύτερη φορά η Άννα Δρούζα θα βρεθεί αντιμέτωπη – στις 23 Νοεμβρίου- με το ηλεκτρονικό σφυρί μια διατηρητέα βίλα στην Κηφισιά, η οποία βρίσκεται κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής.

Στην δικαστική απόφαση που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ύστερα από το αίτημα ανακοπής που κατέθεσαν οι ανακόπτουσες Melitia Com Ltd και Άννα Δρούζα, με το οποίο ζητούσαν να διορθωθεί η αρχική έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης και να προσδιορισθεί η αξία του ακινήτου στο ποσό των 2.293.170 ευρώ, αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στην κυριότητα της Melitia Com Ltd ενώ η παρουσιάστρια είναι εγγυήτρια του δάνειου, ευθυνόμενη αλληλεγγύως και εις ολόκληρον για την οφειλή της εταιρείας.

 

 

Σημειώνεται ότι στη διεύθυνση της συγκεκριμένης κατοικίας εμφανίζεται να έχει έδρα η εταιρεία boro ΙΚΕ , της οποίας μέλος και διαχειρίστρια είναι η Δρούζα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από capital

 

 

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.5 ° C
13.5 °
10.9 °
88 %
1.4kmh
100 %
Δε
11 °
Τρ
13 °
Τε
12 °
Πε
15 °
Πα
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: