Εύστοχες οι προβλέψεις μας…

23ημέρες 13ώρες 38λεπτά 08δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Εύστοχες οι προβλέψεις μας...

Κακώς χαμός για το τίποτα αποδείχθη η κακοκαιρία “EVA” το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, που εντέλλει χάλασε τα σχέδια πολλών.

Έτσι, οι προβλέψεις μας για κατά τόπους βροχοπτώσεις την Κυριακή χωρίς ακραία καιρικά φαινόμενα έδειξαν να είναι εύστοχες, καθώς συγκεντρώνουμε και τις προβλέψεις εξωτερικών μετεωρολογικών δορυφόρων.

Παρατηρήσαμε λοιπόν ότι, η Θεσσαλία δεν αποτελούσε για πολλούς μετεωρολόγους επικίνδυνη περιοχή με ακραία καιρικά φαινόμενα και ενδεχομένως γι’ αυτό δεν αποστάλθηκαν ειδοποιήσεις με το 112.

Όμως, ο φόβος για πολλούς στάθηκε εμπόδιο σε μετακινήσεις και εκδρομές με το μεγαλύτερο μέρος των συμπολιτών μας να “την έχει αράξει” κυριολεκτικά στο σπίτι. xx
Πηγή: Εφημερίδα “Νέα Φάρσαλα”

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
clear sky
10.9 ° C
14.1 °
6.6 °
78 %
0.1kmh
7 %
Πα
15 °
Σα
13 °
Κυ
13 °
Δε
13 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: