Επαρχία Φαρσάλων: Σωρεία παραπόνων για την εγκατάλειψη των Κοινοτήτων

16ημέρες 03ώρες 49λεπτά 29δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Επαρχία Φαρσάλων: Σωρεία παραπόνων για την εγκατάλειψη των Κοινοτήτων

Χωρίς τέλος έρχονται τα παράπονα από κατοίκους Κοινοτήτων, με οργή και αγανάκτηση για την άθλια κατάσταση των δρόμων.

Σχεδόν καθημερινά αποστέλλονται φωτογραφίες στα γραφεία μας μετά από τηλεφωνική επαφή καθώς όλοι ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα διορθωθεί η κατάσταση.

Όμως, η μεγάλη απορία που γεννάται απ’ όλη αυτή την κατάσταση, είναι ότι οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων δεν φαίνεται να συμμερίζονται και να συμπαραστέκονται στα προβλήματα των συγχωριανών τους.

Ακόμη και σήμερα όπου η εγκατάλειψη των Κοινοτήτων γεννά ουσιαστικούς προβληματισμούς, οι Πρόεδροι φαίνεται να είναι απόντες.

Έτσι, σήμερα υπάρχουν Κοινότητες και Οικισμοί που έχουν χρόνια να δούνε άσφαλτο και έργα.

ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ
Οι πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις για καθαρό πόσιμο νερό σε κάποιες Κοινότητες της επαρχίας μας μετά από καταγγελίες της Λαϊκής Συσπείρωσης Φαρσάλων, αποτελούν ένα άλλο ουσιαστικό πρόβλημα για τους συμπολίτες μας.

Οι εξελίξεις αυτές είδαν ότι οι κάτοικοι δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα από τους αρμόδιους της ΔΕΥΦ και όχι μόνο, για την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού.

Φυσικά οι ανησυχίες τους έχουν να κάνουν περισσότερο για παιδιά και βρέφη που καταναλώναν το ακατάλληλο νερό.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Στο θέμα της καθαριότητας και συντήρησης δημοτικών χώρων οι κάτοικοι των Κοινοτήτων άρχισαν να βλέπουν σημαντική βελτίωση, κάτι που ενδεχομένως οφείλεται σε διάφορες δημοσιεύσεις για αμέλεια και απραξία ενεργειών.

Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες έχουν μειωθεί για συντηρήσεις χώρων όπως σχολικές μονάδες και πλατείες σε Κοινότητες της επαρχίας μας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ολική συντήρηση των Κοινοτήτων με νέα έργα δίνει την δυνατότητα στους κατοίκους να δημιουργούν και να ευημερούν και σαφώς να αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο για όλη την επαρχία.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: