Επέπληξε δημοσιογράφους ο Γεωργιάδης για ερώτησή τους σχετικά με απευθείας ανάθεση

Επέπληξε δημοσιογράφους ο Γεωργιάδης για ερώτησή τους σχετικά με απευθείας ανάθεση

«Μαζί μου θα μιλάτε λογικά και δεν θα με διακόπτετε» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης φανερά θυμωμένος στους δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν για την απευθείας ανάθεση σε δημοσκοπική εταιρεία.

Δε φαίνεται να σέβεται ιδιαίτερα τη θέση ότι οι δημοσιογράφοι παρακολουθούν κι ασκούν έλεγχο στην εξουσία για το δημόσιο καλό, ο υπουργός Ανάπτυξης, αυτή τη φορά «μαλώνοντας» δημοσιογράφους για ερώτησή τους.

Ο αντιπρόεδρου του κυβερνώντος κόμματος θυμωμένα επέπληξε τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ μόλις εκείνοι τον ρώτησαν για την αποκάλυψη της Εφ.Συν για την απευθείας ανάθεση σε δημοσκοπική εταιρεία, η οποία τον έβγαζε στους πιο δημοφιλή στελέχη της ΝΔ.

Ο ίδιος, με θράσος κι αυστηρότητα είπε στους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής «Σήμερα»: «Μαζί μου θα μιλάτε λογικά και δεν θα με διακόπτετε».

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/10/2021 ώρα 11:18 ΠΜ από την ιστοσελίδα

Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

___________________________________

Ανεβάστε μόνοι σας το δικό σας άρθρο, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

  • 1 Εισαγάγετε πληροφορίες του άρθρου σας...
  • 2 Finish
Back to top button