Εικόνες που θυμίζουν μεσαίωνα με μαθητές να φτιάχνουν γεφυράκια από θρανία για να απεγκλωβιστούν από το πλημμυρισμένο σχολείο

Εικόνες που θυμίζουν μεσαίωνα με μαθητές να φτιάχνουν γεφυράκια από θρανία για να απεγκλωβιστούν από το πλημμυρισμένο σχολείο

Ένα βίντεο που θυμίζει επιστροφή στον μεσαίωνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με μαθητές να προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από πλημμυρισμένο συγκρότημα στη Νέα Φιλαδέλφεια ισορροπώντας σε αυτοσχέδια «γεφυράκια» από θρανία και καρέκλες.

Πλημμύρισε σχολικό συγκρότημα στη Νέα Φιλαδέλφεια από την έντονη κακοκαιρία στην Αττική, με τους μαθητές να προσπαθούν με κάθε τρόπο να απεγκλωβιστούν, πατώντας πάνω σε καρέκλες και θρανία. Η Πυροσβεστική κλήθηκε για απάντληση του νερού. Στο σχολικό συγκρότημα στεγάζονται το 2ο Δημοτικό, το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο. Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβερνήσεως Μητσοτάκη πως όλα είναι υπό έλεγχο δεκάδες είναι οι κλήσεις για πλημμυρισμένα οικήματα στην Αττική.

Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα οικήματα

Συνολικά 56 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από πλημμ3υρισμένα υπόγεια, σπίτια και καταστήματα έχει δεχθεί μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική στην Αττική. Οι περιοχές που φέρονται να επλήγησαν περισσότερο είναι Ν. Φιλαδέλφεια, Κηφισιά, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κάτω Πατήσια.

Όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί, οι εκκλήσεις για βοήθεια αναμένεται να αυξηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/10/2021 ώρα 2:36 ΜΜ από την ιστοσελίδα

Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

___________________________________

Ανεβάστε μόνοι σας το δικό σας άρθρο, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

  • 1 Εισαγάγετε πληροφορίες του άρθρου σας...
  • 2 Finish
Back to top button