Εθιμοτυπικές επισκέψεις…

23ημέρες 13ώρες 49λεπτά 41δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\


Πρώτο γύρο εθιμοτυπικών επισκέψεων είχε ο Πρόεδρος του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Δασολόφου κ. Ευρυπίδης Τριανταφύλλου με μέλη του, όπου το Σάββατο συναντήθηκε με τον βουλευτή ΝΔ Λάρισας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Στην προσπάθεια ανάδειξης του Συλλόγου αλλά και της Κοινότητας, ο κ. Τριανταφύλλου ενημέρωσε τον βουλευτή για την δυναμική της Κοινότητας και το ύψιστης σημασίας μνημείο στο Ορμάν Μαγούλα.

Παράλληλα, έκανε λόγο για μεγάλους ευεργέτες της Κοινότητας και συμπολίτες του που έχουν καταξιωθεί ανά την Ελλάδα με έργο.

Ως γνωστό, η συγκεκριμένη Κοινότητα διατηρεί μία σειρά από επιχειρήσεις όπως 3 καφέ-ταβέρνες, μίνι μάρκετ, πρατήριο υγρών καυσίμων, συνεργείο οχημάτων και άλλες βιοτεχνικές επιχειρήσεις.

Για τους λόγους αυτούς, ο κ. Τριανταφύλλου εξήγησε στον κ. Χαρακόπουλο ότι οφείλει η πολιτεία να συνεισφέρει στην ανάδειξη τέτοιων Κοινοτήτων, για την αποφυγή εγκατάλειψης της υπαίθρου από νέους ανθρώπους.

Τόνισε δε, ότι το ιστορικό μνημείο στο Ορμάν Μαγούλα (με τους 40 απαγχονισθέντες από Γερμανικά στρατεύματα) σε συνάρτηση με το νέο δρόμο της Βλαχόστρατας, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επισκεψιμότητα του χωριού.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου και τα μέλη του κατόπιν μιας εγκάρδιας συζήτησης και δεσμεύθηκε να βοηθήσει στην ανάδειξη του Συλλόγου και της Κοινότητας μέσω των δυνατοτήτων του.

Στη συνέχεια ο κ. Τριανταφύλλου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφεριάρχη Λάρισας κ. Βασίλη Πινακά όπου και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του Συλλόγου αλλά και της Κοινότητας.

Η φιλική συζήτηση των δύο αντρών αποτέλεσε στη δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του κ. Τριανταφύλλου για να επισκεφθεί την Κοινότητα. XX

Πηγή: Εφημερίδα “Νέα Φάρσαλα”

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
clear sky
10.9 ° C
14.1 °
6.6 °
78 %
0.1kmh
7 %
Πα
15 °
Σα
13 °
Κυ
13 °
Δε
13 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: