Δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων

16ημέρες 03ώρες 52λεπτά 51δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Σημαντική ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων δώρισε η εταιρεία «ΕΡΓΑΝΗ ΑΤΕ».

Τα τρόφιμα παρέδωσε στην αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Σοφία Χατζηπλή, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Γιώργος Δεληδήμος.

Η κ. Χατζηπλή τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, τονίζοντας πως «σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την κοινωνία, οι κοινωνικές δομές είναι το αποκούμπι. Και σ’ αυτή την προσπάθεια που καταβάλλει με οικονομικούς πόρους και ανθρώπινο δυναμικό ο δήμος Φαρσάλων, πολύτιμοι αρωγοί είναι οι ίδιοι οι συμπολίτες μας που από το υστέρημά τους, στηρίζουν εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δεληδήμο για την προσφορά του, ευελπιστώντας πως η πράξη του αυτή θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση».

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: